Gud, vad jag vill åka till Disney World i Orlando!🇺🇸 Jag vill vara där hela åren!!💝

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 3 Readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hinner inte skriva mer nästa gång! <3

Likes

Comments

En skoluppgift i skolan.

Vilde berättar vad hon får reda igenom vissa rykten. Hon är ofta ärlig mot sina kompisar och vad hon hör av andra personer.

Hon har sin bästis ”Chris”, Noora, Eva och Sana. Det händer ofta att de hamnar i bråk med andra elever. Folk sprider rykten om dem: att de är svartlistad från Russbussen igenom RAD-tjejerna.

Vilde är som Eva och har nästan inga vänner, men hon fick. Eller hon hade bara sin bästis ”Chris”. Tillslut fick hon lite vänner och det var Eva, Sana och Noora.

Vilde är en tjej som är 16 år och går i 1:an på gymnasiet.

Hon mår inte så bra ibland, hon blir ju tröstad av sin bästis ”Chris”. När Vilde mår dåligt så gör hon något som hon inte får göra! Men Noora, Sana, ”Chris” och Eva hjälper henne så det inte händer och kommer upp eller får hjälp av några andra. Tillexempel ringer efter en ambulans och pratar med kuratorn, lärarna, läkare eller skolsköterska.

Hon försöker att bli tuff/cool, försöka hänga med coola fester, partyklubbar och vill komma med i vissa grupper. Ibland så går det så där när hon kommer till vissa klubbar, fester eller när hon kommer till en grupp.

Hon vill ha stöd av sin bästis ”Chris” när hon kommer i situationer som om hon hör något som går fel.

Men nu går det bättre för Vilde, ”Chris”, Eva, Noora och Sana. De har blivit mer populära nu, de har blivit inbjudna till flera fester, grupper och klubbar. Och de får fler kompisar på de här festerna och när det kommer till vissa grupper. När de är i caféet så kommer personer och pratar med de att de kan komma på fester, nattklubbar och gå med i vissa grupper.

Likes

Comments