Header

Idag så var jag med Clara och Lollo och hoppade studsmatta. Och hade picknick. När det regna. Isch. "Wow, intressant", tänker ni "Intresseklubben antecknar", och då svarar jag "Jag har tråkigt, det är inte mitt fel". Jag har redan läst ut två böcker, spontanringt Clara på facetime och addat en fullt främmande människa på snap. Mitt nästa steg hade varit att skaffa Yellow, men då jag är ihop så tänkte jag att det kanske är en dålig idé, så jag skriver ett blogginlägg om hur tråkigt jag har det istället.

Jag har börjat inse att min blogg har mer skiftningar än en kvinna under pms (inget illa menat, been there). Jag menar, först är jag sprudlande glad, sen är jag ledsen och sen skriver jag ett helt ointressant blogginlägg om hur tråkigt jag har det. Om någon läser det här har den väl redan gett up och hittat en ny blogg. Om någon fortfarande vill läsa min blogg, tack så mycket. Jag är rörd.

Det kanske inte ens är någon som läser det här. Jag kanske inte ens lägger upp det. Jag inser nu att detta är typ mitt längsta blogginlägg hittills, och det handlar enbart om radikala, banala och ointressanta saker. Undrar vad det beror på.

I alla fall, kram<3

PS. Bilden är en "gammal" när det var sol ute. DS.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag tror nog att de flesta vid det här laget har hört vad som hände i Stockholm. För er som inte vet ska jag försöka förklara på ett snabbt sätt.

Det var då en person som kapade(stal, ungefär) en lastbil och körde längs Drottninggatan, mitt i Storstockholm, och in i Åhlens. Rakt in i det stora varuhuset. Det har kommit uppgifter att det är minst tre döda, och flera skadade. Min egen pappa var i närheten och väjde för lastbilen på väg hem. Flera av min familjs kompisar och mina kompisar var i närheten, och jag antar att säkert alla som läser hade någon familjemedlem eller vän i närheten, kanske till och md är en av de som förlorat någon nära, eller att den har blivit skadad.

Jag tycker att den så bra början på påsklovet, glädjen över lov och påsk, grusades av denne, enligt uppgifter från Ekot, Sveriges radio, man som utförde detta dåd, nu förklarat som ett terrordåd. Jag sitter själv och gråter medan jag skriver det här, men anser att det var viktigt att aldrig glömma de som blev offer för detta terrordåd, men inte heller gräva ner sig i sorgen.

Agnes

Likes

Comments

Hello!

Nu är det påsklov, äntligen! Och vad passar bättre att starta det med än en eftermiddag på Sollentuna centrum med mina närmaste? Eller att ha en lugn förmiddag hemma, med tre böcker och skrivning av ett blogginlägg? Och jag får ha båda. Najs.

Jag skriver inte jättemycket idag, men ni kan skicka ett mail eller DM:a mig på Instagram om ni vill att jag ska ta upp något.

Kram<3

Likes

Comments

Har tänkt på att det ofta är många som klagar på nationella, fast det egentligen är en chans att höja ditt betyg genom att visa vad du kan. I alla fall, så är alla svenska och alla matte klara, det är bara de engelska kvar. Och det är bara en dag kvar i skolan innan påsklovet! Elva dagars ledighet om jag minns rätt. Och vem vill inte ha det efter två heldagar med matteprov!?

Jag älskar verkligen påsken med alla färger och allt godis ofc. Men det är också roligt för det är så små krav på påsken. Du behöver inte ge presenter till alla, som vid jul, inte ha finkläder och stå och tacka alla för presenterna du får, födelsedagar, eller resa bort. Utan du får göra nästan vad du vill, och då brukar jag vara hemma och läsa eller vara med kompisar.

Idag bjuder jag på en bild på min syster med rosa hår och den är bara så fiiin, gillar den jättemkt!

Kram<3

Likes

Comments

Jag har tänkt på det här ganska länge. Ja, det med att skaffa en blogg. Ungefär i tankegångar som dessa:

"Aa, det skulle ju vara kul, men det blir säkert jättecringe."

"Fast nu kör jag, på rikigt!"

"Men ingen kommer ju att läsa den..."

osv. i all oändlighet innan jag nu idag, efter ett nationellt prov i matte, med en svenskaläxa att göra och egentligen ingen tid över, skapade bloggen om mig. Jag vet inte ens om någon kommer läsa mina inlägg. Men funderar på att starta med YouTube, och då tänkte jag att det är bra att börja med en blogg. Mjukstart, liksom. Innan jag skämmer ut mig totalt på YouTube för att jag inte vet hur man pratar utan att det blir cringe.

Well, varför vänta. Välkommen till min blogg!

Likes

Comments