Hej!
Imorgon åker jag till Japan!! Så idag är det förberedelser som gäller. Hakade på bror min till our legacys utförsäljning och fyndade ett och annat. Vi var båda fett nöjda så drog och firade med en kaffe i solen ;) nu sitter jag och väntar i solen på annan plats på att affärer ska öppna för att kunna gå mina sista ärenden innan jag ska hem och packa, hejdå!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Detta blev middag ikv! Såg precis en dokumentär om japan med pappa och blir så ledsen av hur mycket jag vill tillbaka )-: ska ju dit till våren vilket jag är supertaggad på!! Men vill resa runt till ställen jag inte varit, främst landsbygden.

Tittade lite på bilder från i somras när familjen kom och hämtade mig, saknar allt förutom värmen för den var 2 reel.

Sist en bild från i lördgags när det var lökigt men bra häng hos acke, spelade min bästa omgång av bonanza också. Gnatt heidå!

Likes

Comments

Igår fick jag finaste presenten av elin<333 en försenad födelsedagspresent av bästa slag! Vi tittade även lite på teen wolf, vilket jag fortsatt se under dagen. KEFFASTE serien men äkta underhållande. Nu är jag påväg hem till axel för att hänga lite!

Jag i mitt esse, dvs nyduschad!!!!

Likes

Comments

Igår gjorde jag dope lurre bestående av nudlar och diverse annat och sen gjorde jag dumplungs till middag. Det var allt heido!

Likes

Comments

Igår var jag bjuden på 50årsfest x2 för att fira majas fastrar på cirkus! Det var superkul verkligen alltid kul att fira födelsedagar!! Idag var jag med maja på yasuragi både som en julklappsgrej och för att hon åker bort tre veckor till indien nu )-':

Det var lika skönt som vanligt, älskar att bada men har inget badkar så man njuter ju lite extra sådär.

Sen när jag kom hem hade jag fått brev från min värdsyster i japan (-':<3 oxh lagade god mat t mig själv, blev jättemätt och såg en film med mamma. Nu ska jag sova för skolan börjar imorn, godnatt!

Likes

Comments

Igår skulle vi äta thai-mat hos axel men den vanliga thai-vagnen var borta? det satte käppar i hjulet men efter mycket om och men löste det sig och gabriel med bil körde till ett annat ställe och räddade dagen! D va sjuk hype när thai-maten landade i axels kök. Nu ska jag åka in till cirkus och hjälpa till inför majas fastrars 50-års fest! Hejdå!

Likes

Comments

Godmorgon bloggen! Har precis smällt en fräsch frukost och ska nu dra mig mot källaren och spela lite final fantasy. Får se vad jag gör idag, än så länge inga planer.

Shout out till såna här animals and pregnancy posts helt klart keffast på min instagram explorer page.

Likes

Comments

Hej! Gjorde kimchichigae till dinner och fuck me det var gott. Nu dricker jag te och lyssnar på panic at the disco och ska snart till maja och edvin för att hänga lite ;) btw har en iphone 7 nu!! Och kameran e verkligen sjukt bra!!!!

Likes

Comments

Igår efter att ha chillat kant hela dan, åkte jag till chovas och hade bra häng med diverse kompisar. Efter ett tag deog vi hem till mig för att spela spel och fortsätta drt braiga hänget på hemmaplan. Idag har jag kännt mig lite sjuk men hoppas det går över :-/ har iaf kopplat upp mitt nya fina ps4!!!!!!! Fick med lego star wars till konsolen men det sparar jag (till maja, inge kul att spela själv) så sprang förbi game stop 5 min innan stängning och köpte infamous second son och final fantasy.

Har spelat infamous i ca 6 timmar nu och älskar det!!! Det är lite töntigt men det har iaf en story vilket jag tycker e kul, och man har super powers och det är ju aldrig fel. Är jäävligt ringrostig doe för är så van vid assasins creed kontroller pga det är det enda jag spelat ordentligt på typ 2 år :S men jaja! Har aldrig spelat final fantasy heller så blir spännande att se hur det går sen när jag sätter igång med det ;)) #kbry

Likes

Comments