ur min kamerarulle

Innehåller affiliate-länkar

(Inlägget innehåller annonslänkar - This post has adlinks)

Här kommer en del bilder ur min kamerarulle som jag inte visat tidigare och därför kommer dessa samlade i ett och samma inlägg. Bläddra ner för att se mer :)

Here are some pictures from my camera roll that I have not shown before and therefore these will be collected in one and the same post. Scroll down to see more :)

Baddräkt - Swimsuit HERE / T-shirt (liknande - similar) HERE

Har solat mycket under den senaste tiden och jag har verkligen fastnat för baddräkter. Har två sjukt snygga som jag trivs så bra i och som verkligen passar perfekt på mig.

Have sunbathed a lot in the recent past and I really like swimsuits. I have two different that I like very much and that really fits perfectly with me.

En fin t-shirt jag fick av min kusin för några månader sen som jag älskar. Jag har den som mys/pyjamaströja och den är så skön (och fin).

A nice t-shirt I got from my cousin a few months ago that I love. I have it as cosy/ pyjamas t-shirt and it is so nice.

Mössa - Hat HERE / Tröja - Sweater HERE

Åh jag har haft det så svårt att hitta en snygg och bekväm mössa under ett halvårs tid och jag har testat så många olika i så många butiker. Men i mitten av april hittade jag denna underbara mössa som är perfekt att ha nu under kalla kvällar i Sverige.

I have had such a hard finding a nice and comfortable hat for six months and I have tested so many different in so many stores. But in the middle of April I found this wonderful cap that is perfect to have now during cold evenings in Sweden.

Tröja - Sweater HERE / Solglasögon - Sunglasses (liknande - similar) HERE

Har verkligen kollat så mycket fotboll både irl och på tv den senaste tiden. Har varit och kollat mitt gamla lags alla matcher och för ett tag sedan mötte de Johannas och hennes lag. Blev såklart lite foto som alltid för denna tjej är så grym på plan. Bäst på både innebandy och fotboll och som vän såklart.

I have really watched so much football both irl and on tv lately. Have been and watched all my old teams games and for a while they met Johannas and her team. Of course we took a photo was always as good as this girl is so good and best on both floorball and football and as a friend of course.

Blus - Blouse HERE

En av alla hundratals selfies jag tar om dagen och denna dag hade jag en snygg leopard blus på mig!

One of all hundreds of selfies I take during the days and this day I had a nice leopard blouse!

Äntligen har jag börjat använda linser och så här såg det ut när jag fick dem. Jag tänker inom kort skriva ett separat inlägg som handlar just om mina linser och hur jag upplever hur det känns att ha linser än så länge. Men än så länge funkar det väldigt bra!

At last I started using lenses and this was how it looked when I got them. I will son write a separate post about my lenses and how I feel how it feels to have lenses so far. But so far it works very well!

Follow me on Instagram - @agneschristensson

Contact - agnesvera@telia.com

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229