papa piada

Vi testade restaurangen Papa Piada för första gången i fredags och både maten och servicen var verkligen på topp. Till förrätt beställde vi två olika förrätter som vi delade på, vitlöksbröd med burrata som serverades tillsammans med ruccola och pinjenötsvinaigrette samt även caprese med tomat och buffelmozzarella, basilika, pinjenötter samt hemmagjord balsamvinäger. Båda förrätterna var väldigt goda! Till varmrätt beställde jag en vegetarisk piada som kallas för "Bruno" bestående av färskost, mixsallad, mozzarella, auberginemix, salladslök, picklad rödlök, riven lagrad ost samt balsamvinäger. Men jag valde att byta balsamvinäger mot tryffelmajonäs och jag valde att ha kronärtskocka vid sidan om då jag inte gillar det. Min varmrätt var god och mina föräldrar gillade även sina varmrätter, mamma tog en pasta allo scoglio som är en pasta bestående av diverse läckerheter från havet och med en bas på tomat med chili och färska örter. Pappa tog en specialrätt som serverades just den fredag vilket var en slags köttbit med potatis och andra tillbehör. Vi alla var mätta och belåtna när vi gick därifrån och vi kommer definitivt gå tillbaka hit igen inom snar framtid :)

//

We tested the Papa Piada restaurant for the first time last Friday and both the food and the service were really top notch. For starters, we ordered two different starters that we shared, garlic bread with burrata served along with arugula and pine nuts vinaigrette as well as caprese with tomato and buffalo mozzarella, basil, pine nuts and homemade balsamic vinegar. Both starters were very good! For the main course I ordered a vegetarian piada called "Bruno" consisting of cream cheese, mixed salad, mozzarella, eggplant mix, lettuce, pickled red onion, grated stored cheese and balsamic vinegar. But I chose to substitute balsamic vinegar for truffle mayonnaise and I chose to have artichoke alongside when I do not like it. My main course was good and my parents liked their hot dishes too, my mum took a pasta allo scoglio which is a pasta consisting of various delights from the sea and with a base of tomato with chilli and fresh herbs. Dad took a special dish that was served just that Friday which was a kind of meat piece with potatoes and other accessories. We were all saturated and contented when we left and we will definitely go back here again in the near future :)

#bestofnouw #mat #matpåmenyn #lunch #lunchtips #middag #middagstips #middagstipset #dinner #dinnerdate #tips #helsingborg #skåne #restaurang #restaurant

Follow me on Instagram - @agneschristensson

Contact - agnesvera@telia.com

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229