LYKO rabattkod

I samarbete med LYKO

Betald reklam för LYKO

Hej babes! Jag ville bara kika in här ikväll och berätta att jag har ett samarbete med LYKO på min Instagram just nu och tänkte även passa på att dela med mig av min rabattkod även här. Koden " agneschristensson15 " ger 15% på ett helt köp och gäller i 1 vecka (to.m 3/3) - koden gäller på allt förutom med andra kampanjer, kalendrar, Dr Dennis Gross, The Ordinary, Eminence, Creed, Catrice, Essence, Elixir Cosmeceuticals eller Sisley.

LYKO har över 55 000 produkter från fler än 1000 varumärke i deras sortiment och det finns något för ALLA. Både för kvinnor, män och ickebinära och allt däremellan. Varumärken som OLAPLEX, GHD, XLASH och många många fler finns hos LYKO. Perfekt att använda min kod för att antingen handla till sig själv eller varför inte passa på att beställa hem presenter till kommande födelsedagar eller högtider. Rituals har ju exempelvis massor med bra presenter till allt och alla, ett märke som verkligen alla uppskattar.

Så glöm nu inte koden " agneschristensson15 " som ger 15% på ett helt köp och gäller i 1 vecka (to.m 3/3) - koden gäller på allt förutom med andra kampanjer, kalendrar, Dr Dennis Gross, The Ordinary, Eminence, Creed, Catrice, Essence, Elixir Cosmeceuticals eller Sisley. Det betyder verkligen så mycket om ni använder min kod då det hjälper mig att veta vilka samarbeten ni uppskattar. Använder ni koden får ni gärna lämna en kommentar om ni vill, alltid kul att höra vad ni köper för mina rabattkoder. Kram!

#bestofnouw #nouwinfluencer #lyko

Gillar

Kommentarer

matildakz
matildakz,

Härligt! Älskar ögonbrynsfärgen, den är grym!

nouw.com/matildakz
agnesvera
agnesvera,
Håller helt med 💕 ha en fin kväll!!
nouw.com/agnesvera