Bra flyttfirma

Tips

I betalt samarbete med Excellent Moving

För snart 2 månader sedan flyttade min farmor från sitt stora hus till en ny lägenhet istället. Vi valde att anlita flyttfirma till henne eftersom det skulle bli smidigare för oss och fördelar med att anlita en flyttfirma är väldigt många. Såsom mindre stress, man behöver inte bära sakerna själv och behöver inte betala för att hyra en större bil. Därför är det med stolthet jag idag tipsar om Excellent Moving, en flyttfirma som på kort tid vuxit till det självklara valet bland flyttfirmor. Dem erbjuder fast pris, och dem är först nöjda när kunden är nöjd.

Dem erbjuder flertalet tjänster, såsom kontorsflytt, bohagsflytt, flyttstädning, återvinning m.m både till privatpersoner och även till företag. Även långdistansflytt kan man få hjälp med, och det är ju superbra om man till exempel flyttar från Stockholm till Göteborg eller liknande.

Att anlita Excellent Moving medför många fördelar, det är prisvärt, 50% RUT-Avdrag, förs��kring, trafiktillstånd, trygg och trevlig personal, kostnadsfri besiktning och som jag nämnde innan är det fasta priser. Många kanske tror att det är dyrt att anlita en flyttfirma, men det kan jag lova er att det inte är. Det är minst lika dyrt att flytta själv med bensin och att hyra en stor bil, och inte minst så sparar man all tid. Tid är ju pengar, eller hur? Excellent Moving erbjuder både fasta priser vilket är tryggt och 50% RUT-Avdrag vilket gör det betydligt billigare för kunden. Så om ni står mellan valet och kvalet att anlita en flyttfirma eller inte, så säger jag bara GÖR DET. Anlita en flyttfirma, de kan sin grej och det kostar precis lika mycket som om man skulle göra flytten själv.

Jag vill verkligen tipsa om Excellent Moving och deras tjänster, och jag rekommenderar er verkligen att besöka excellentmoving.se för att på ett smidigt sätt få en offert. Telefonnummer och mail finns även på hemsidan. Tips! Tips! Tips!

#samarbete #reklam #flytt #tips #bestofnouw #nouwinfluencer

  • Postad i: Tips

Gillar