Asså åh vad jag hatar att det har snöat nu, visst det kunde snöat förra året i typ december men nu känner jag att den är lite sent ute..  I alla fall är jag på landet nu, jag bloggar från mammas dator så det blir tyvärr inga bilder i det här inläggt. Kan nte skriva så mycket nu haha, jag bloggar när jag kommer hem från mormor imorgon. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja så rubriken säger så är jag påväg till landet, men just nu är mamma och handlar och jag orkade inte följa med. Hon ska köpa en liten sak till mig som gör gör en Agnes Testar på när jag har testat den haha.

Likes

Comments

Nu är skolan igång som vanligt igen, tråkigt tycker jag. Men också roligt, jag har saknat dom flesta sjukt mycket och det är skönt att träffa dom igen. Snart är det winter sports day och då ska jag åka skidor i Romme! Ska bli så sjukt kul att åka med alla kompisar. Annars har det inte hänt så mycket den här veckan.  Här är en bild från när jag var hos mina kusiner i Palma i somras!

Likes

Comments

Filmen handlar alltså om en hundraårig gubbe som heter Allan Karlsson. Han spelas av Robert Gustavsson. På hans hundra års dag hoppar han ut genom fönstret för att åka på äventyr eller någonting sånt Jag förstod aldrig varför han hoppade ut genom fönstret, men han gjorde det i alla fall. Väl på buss stationen kommer en kille från ett mc gäng och ska gå på toa. Han ber Allan om att han ska hålla i hans resväska som han har med sig. Han säger att han inte ska släppa den, men då kommer Allans buss och efter som att han inte fick släppa väskan tog han med sig den. Väskans innehåll gör att han hamnar i en del trubbel med det där mc gänget.

Jag tycket att den här filmen var asbra. Den är väldigt rolig så man skrattar mycket. Den är helt klart värd att gå och se om du inte redan har gjort det! Likes

Comments

Idag har jag inte gjort så mycket roligt, jag vaknade typ 11 och åt två ägg. Sen jag jag och sminkade mig och så. När jag hade målat ett ögonbryn så ropade mamma på mig att vi skulle åka till Elgiganten haha så jag målade det andra på ca 1 minut så mitt ena ögonbryn har vart fuckat hela dagen idag. I alla fall var vi på Elgiganten och köpte en kaffe maskin från Nespresso, och en annan vanlig kaffebryggare från Elektrolux. Ikväll halv tio ska vi se den där filmen som heter hundraåringen nånting... Har hört att den ska vara jätte bra så vi får väl se, kan skriva en recension om den imorn kanske. Hoppas alla kommer ha en rolig kväll, för det kommer jag att ha! 😘
Likes

Comments

Idag var jag med Ella i Täby C och handlade för mina presentkort som jag fick i julklapp. Jag köpte några saker och tänkte visa dom. 

Mac Studio Finish Concealer i färgen ''NW20''

Proffs Dry Shampoo For Oily Hair

Tröja, H&M 149kr

Tröja, H&M 99kr

Viva La Diva Eyebrow colour i färgen 2. Blond

Kanske lägger ut en Agnes testar på någon av dom här sen! 😘

Likes

Comments


Kom hem vid typ midnatt igår, vi hade varit  på Berlins flygplats i åtta timmar eftersom att mamma och Gustav skulle åka ett plan som gick 8 timmar innan vårat, så vi var där i åtta timmar.  

Jag har inte tagit så mycket bilder med min kamera för att jag glömde ta med den hela tiden, typiskt mig.. Men jag tog några bilder igår när vi var ute, dom kan jag visa i ett annat inlägg. 

Jag fick ett par Nike Free Run 5.0 av min låtsaspappa, dom kostade bara 900 kr! Eller bara och bara men i Sverige kostar dom över 1000! Jag skriver ett inlägg om dom kanske imorn eller senare idag! Här är några bilder som jag tog med min ipod under resan. 

På vårat hotell stog det en stor fisktank i lobbyn, an kunde åka hiss up i den och kolla på alla fiskar. Den är 40 m djup, har 1 milljon liter vatten i sig och i den simmar ca 1015 fiskar. 


Likes

Comments

jag lägger ju nästan bara upp bilder som är från min kamera, men här kommer några bilder som jag normalt tar med min kamera, don är väldigt sassy
Likes

Comments

sitter och väntar på att boardingen ska börja, vilket är om ca en halvtimme. vi har vart hör nästan hela morgonen. från typ 5 till nu. det var för att mamma och min lillebror skulle åka ett annat plan dit för det var fullt när vi skull boka, och det gick 06.05 så vi var tvungna att åka tidigt. Vi har väntat hör sen dess och nu går det snart, 10.35. :DD

Likes

Comments