fick en fråga om ifall jag kunde göra ett "collage" på vad man kan ha på sig på fest/tjejmiddag så här gjorde jag ett lite blandat men både klänningar/kjol beroende vad man känner sig bekväm i :)) om man känner att man inte vill gå all in på klädseln, satsa på ett fint armband eller halsband, det kan verkligen piffa upp en hel outfit!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hiello :)) nu har jag slutat skolan och måste direkt hem för att börja göra mig i ordning till en tjejmiddag jag ska på ikv. måste också packa väska eftersom att jag ska sova där o.s.v. ville egentligen träffa Chanti nu idag efter skolan men tiden räckte tyvärr inte för det :'((((( juste ja! hade ju provet idag, det på 100 sidor. det gick faktiskt helt ok:)) jag menar det kunde ju gått bättre men jag hade ju förväntat mig att jag skulle vara tvungen att lämna alla svar blanka så jag är faktiskt riktigt nöjd. men jag märkte ju att de sista pluggtimmarna inatt verkligen hjälpte! så om jag inte hade gjort det så hade det gått mycket sämre! jaja, nu när jag kommer hem tror jag att jag direkt går och tar av mitt smink och tar en nap:)) skulle inte varit fel när man bara sovit 3 timmar hahah. gör nog ett snabbt inlägg lite senare när jag är färdig så får ni se resultatet <33

puss&kram


Likes

Comments

en ung Leonardo DiCaprio, går det att tröttna? får nästan lite ångest så fort jag ser honom. kommer ihåg när jag såg Romeo och Julia filmen för första gången, jag var nog inte jätte rolig och kolla på filmen med, eftersom att jag varenda sekund skulle komentera hur snygg han var! men har ni inte sätt den, så se till att göra det jävligt snabbt hahah ;)) världens underbaraste är han. Mmm. 

punkt.

 

Likes

Comments

usch vad irriterad jag är nu, skulle prova folkdräkt idag (kan berätta någon annan gång varför) så skulle jag och denna tanten som jobbar för de som hyr ut mötas där kvart i fem... så sitter jag där i 45 min och bara väntar på att hon ska komma. mamma ringer henne och frågar var hon är, så har hon missat tiden och så har jag suttit där i helt onödan. jag hade kunnat plugga istället på provet vi ska ha imon på 100 sidor. stör mig så mycket på folk som inte kan hålla tider, inte för att jag själv är så duktig på det men ändå hahahah. nu ska jag plugga så mycket som jag bara hinner och göra det bästa av situationen.
puss&kram

 

Likes

Comments

Godmorgon!

fasiken vad trött jag är just nu, la mig ganska sent igår pga plugg. känns sådär att det redan är torsdag, veckan har gått så snabbt... har ett prov idag och imon som jag känner mig lite halvt osäker på menmen, jag får göra mitt bästa helt enkelt. har lite bråttom idag men ville bara säga godmorgon :))

puss&kram

Likes

Comments

nu har jag suttit kvar här i skolan in ungefär 2,5 timma och bara pluggat så gott som det går, känner mig fortfarande inte helt stabil men jag får väll plugga lite mer när jag kommer hem sen efter träningen :// jaja känner mig i alla fall taggad för att få röra lite på mig nu, har inte varit så aktiv på sistone känns det som, känner mig helt stel och ofräsch så det ska bli skönt:))

puss&kram

Likes

Comments

godmorgon<33 idag händer inte mycket förutom träning, känner att jag måste sitta kvar lite i skolan efter att vi har slutat för att få lite extra plugg gjort... gårdagens blev ju sådääär hahah. nu ska jag upp och ta en snabbdusch och sedan efter det gör jag nog en riktigt god frukost... jag har typ helt och hållet slutat äta på mornarna. antagligen inte jätte bra eftersom att alla säger att det är dagen viktigaste måltid :// skit samma nu ska jag sluta prata om frukost hahah
puss&kram

Likes

Comments

pluggapluggaplugga. usch. tanken var att jag skulle plugga "jätte mycket" idag eftersom att jag har två prov i veckan som jag inte alls känner att jag har koll på, men det ända jag har lyckats göra är att läsa två sidor hemskunskap medan jag halvsov hahah... fan jag måste skärpa mig. tycker bara att det är så sjukt tråkigt! har en känsla av att dessa två proven kommer att gå åt helvete. men jag får skylla mig själv när jag har så mycket att göra men inte tar tag i det. nu måste jag get it together och börja plugga vilket är det minsta jag känner för i nuläget. fy vilken stressig vecka, snälla låt den gå fort.
puss&kram

Likes

Comments

en jäkligt snygg outfit som är 2 die 4. En cool t-shirt från kenzo, ett par skinnbyxor, en riktigt snygg halsduk och en brun skinnjacka! Mmm. Skorna på bilden har jag själv och är enligt mig riktigt värda priset och svin snygga. Använder de hela tiden.
puss&kram

Likes

Comments

hiello! hoppas att ni har sovit gott. det har inte jag. hahah. idag har vi sovmorgon men jag och Sara tänkte att vi skulle gå upp lite tidigare för att få lite extra tid att göra en mysig frukost o.s.v. today hade lika gärna kunnat vara no day. inget roligt ämne alls att se framemot. sucksucksuck. hoppas i alla fall att ni får en betydligt bättre dag än vad jag kommer få hahah.

puss&kram  


en bild jag hittade på tumblr som var lite härlig såhär på morgonen :))

Likes

Comments