Halloj.
Inte bloggat på år och dagar. Och jag ber om ursäkt men har mått väldigt dåligt och då bara velat skita i alla sociala medier där jag måste berätta om mitt liv. För ingen vill lyssna på en massa deprimerande saker i en hel månad.
Jo, jag har tänkt på en sak. Det antar jag att vi alla gör flera gånger i livet. Vem är jag? Vad vill jag? etc. Det är inte kul att känna sig så tappad att man inte har en aning. Ena dagen är håret rosa, andra dagen är håret blont. Ena dagen har man töjningar andra dagen har man diamanter i öronen. Ibland är man stark och kämpar och ibland ligger man platt på golvet. Men man tar sig alltid upp. Så länge man gett sig fan på att man är värd mer så tar man sig upp. Sakta men säkert.
Jag är 18 år. Jag vet att många av de tankar som snurrar i mitt huvud är några som jag inte ens ska tänka på men så som världen är nu förtiden så är vi unga tvugna att bli vuxna fort annars klarar vi oss inte.
Många säger att det var bättre förr och jag tror de.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Rosa. Vad mer behöver jag säga?
Ni hittar borstarna här: https://fyndiq.se/product/580575-22st-sminkborstar-och-laderfodral/

Likes

Comments

Jag förstår mig inte på de som inte stöttar sina vänners beslut. Jag menar, det är deras liv. De ser förmodligen inte på livet såsom du gör och uppfattar då allt på ett annorlunda sätt.
Och om man har något bakom pannbenet så förstår man då också att jag absolut inte menar att man ska stötta beslut som innefattar droger, göra någon annan illa, göra sig själv illa etc. Det säger sig självt tycker jag.
Nu menar jag beslut som ingen förutom den det handlar om har med att göra egentligen. Listan är lång på vad jag tycker innefattar i den ovanstående meningen men kan ta ett exempel. Den här personen kanske känner att den är nere ganska så ofta och känner för en förändring och den förändringen kanske handlar om att byta jobb. Jag vet många både bekanta och vänner som råkat ut för sådana här töntar som istället för att stötta och peppa, tagit upp allt det negativa som kan hända. MEN HERREGUD känner jag. Känner du dig träffad, känner du att du kanske kan vara den här negativa vännen, som egentligen bara menar väl men som gör livet surt för någon annan genom att inte hantera det på rätt sätt? Okej! Jag har några frågor till dig.
Är det ditt liv? Har du makten att bestämma över en annan människa? Vem är du att trycka ner? Mår du bättre om du visar dig som mr/ms duktig och genom det tro att du är någon sorts royal?
Ok, svarade du ja på alla så rekommenderar jag att du drar fram huvudet ur arslet och blir en medmänniska.

En liten bild på min bästa vän som stöttat mig i alla lägen de 12 år vi känt varandra.
(Inte den mest seriösa bilden jag hittade men men..)

Likes

Comments

Jag har fått någon sjuk förälskelse i byxdressar. Jag äger ingen själv, än. Bara det att det första jag söker på när jag surfar med mobilen är just byxdressar, ändå har jag inte köpt någon än. Sjukt? haha.
Här är två stycken jag tycker är svinigt snygga.
Klaga inte på att jag tagit med modellerna, tycker att man ser plaggets skönhet bättre när någon bär det.

Likes

Comments

Numera är det officiellt att jag gillar rosa väldigt mycket. Hihi..
Ser ut som hej kom och hjälp mig men de enda rättvisa bilderna på färgen.


Likes

Comments

Nu är Stockholm allt jag tänker på, kan dagarna gå lite fortare?!
Här är några gamla och nya bilder med några av mina älsklingar ❤

Likes

Comments

Nu kommer ett känslosamt inlägg. Ett jag som jag skriver med ord från hjärtat.
Vad ska jag egentligen börja med? Det är så mycket just nu. Som ni kanske vet så flyttade jag hemifrån från Stockholm till Östergötland i Juli och nu har det verkligen hunnit ifatt mig. Saknar mina vänner så jag bara vill spy, lägga mig i fosterställning och gråta eller något annat jobbigt. Saknar min familj också. Jag visste ju självklart att de här känslorna skulle komma, men jag trodde jag var förberedd. Norrköping och Stockholm ligger ju inte alls långt ifrån varandra, men ändå. Just nu är jag miserabel och full av saknad. Men det betyder inte att jag ångrat mig! 😜
Sen så är det ju detta med komplex, åååh, varför bryr jag mig? VARFÖR? I det hela stora tror jag att det handlar om att folk nu de senaste åren har sagt till mig att jag har ganska fit kropp, att jag ser bra ut osv, vilket gjort att min begränsning för fastfood och andra onyttigheter har suddats ut, helt idiotiskt. Och nu ser min kropp helt förfärlig ut. Det här är inte okej.
Nu tänker ni säkert "men sluta klaga jävla bitch och gå och köp dig ett gymkort och all dess hälsosam mat!". Det gäller att man kommer igång och har pengarna, det kommer att hända, men inte den här månaden. Det är inte lika enkelt som folk tror. Det är dessutom inte bara att gå och gymma. Man måste ju veta hur man ska gymma också och vad man ska träna osv osv. 
Det är jobbigt att vara mänsklig. Att ha massa känslor, att vara osäker inte veta vad man vill, ogilla sig själv då man nästan aldrig uppnår sina på tok för höga mål osv osv. Listan är lång på människans självförakt till sig själv. Det är egentligen jätte hemskt om man tänker efter. Blir lite förbannad på mig själv faktiskt. Man lever bara en enda gång med en enda kropp. Nu slutar jag för att inte börja låta mer kliché.. haha.
Godnatt!✌

Likes

Comments

Just nu håller jag på att kollar på en serie som heter Being Human. Det är en remake på den brittiska serien Being Human. I den serien får vi följa ett spöke, en vampy och en varulv som är rumskamrater. För några år sedan så kollade jag på den brittiska Being Human men tröttnade då jag ansåg att det var för mycket skämt när det inte skulle vara det och sen så kände jag att jag inte kom in på karaktärerna riktigt, de kändes tråkiga helt enkelt. Men den amerikanska versionen är så sjukt bra. Har förälskat mig totalt. Om ni vill söka efter den så heter den Being Human US. För om ni bara söker på Being Human så kommer ni troligtvis komma till den brittiska tråkiga versionen. För er som älskar övernaturligt med lite drama/kärlek/komedi och spänning så är det här verkligen något för er.
Jag är också svinglad då The Walking dead börjar snart. GUD SÅ SPÄNNANDE! Slutade verkligen så spännande så det var retsamt.

Likes

Comments