Header

20 febuary 2018.

Tisdag, och den sista dagen i #nouw30daychallenege för denna gången. Tycker att det har gått bra, har bloggat varje dag, fotat mycket mer( har köpt en ny kamera), blivit mer vardagsinlägg, osv. Tycker verkligen att jag utvecklats som bloggare, yes.

T-shirt från Vans, jacka från bikbok, jeans från cheap monday.

XOXO Agnes

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

.

Tre olika bilder där ni får se för och efter redigering. När jag redigerar tänker jag mycket på att få färger se så verkliga ut som möjligt, dvs att objektet ser ut som när man tog bilden. Jag försöker satsa mycket på just färg, att få fram det lite extra, olika filter som lyfter bilden. Älskar att få in retro känsla i bilderna också, lite repor, damm och kornighet. älskar det.

Ibland tycker jag att det bara räcker att kanske ta lite exponering, kontrast och skärpa, that´s it. Det är väldigt olika beroende på vad det är jag fotograferar och i vilket ljus.

Vad tycker ni om redigeringen?

XOXO Agnes

Likes

Comments

Tea tree from Lush.

Köpte under mellandagarna denna godingen från lush. Alltså älskar deras grejer så mycket. Detta är en toner som man lägger i varmt vatten och sedan ska ångan gå in i huden...underbart. Det är tea tree och riktigt skönt var det !! Testa!! Ni hittar den här.

XOXO Agnes

Likes

Comments

Morning preparation

Måndag, sportlovet är slut. Det betyder skola, men klagar inte, har snart långhelg i London...hihi. Har sett att många har lov denna veckan, vad ska ni göra? ❤️Kram

XOXO Agnes

Likes

Comments

Big snowflakes.

Imorn börjar skolan igen efter detta sportlovet. Har tagit det lungt ca 100% av veckan, varit så skönt att få sova länge och bara se vad som händer under dagen. Men känns ändå bra då vi drar snart (!!) älskar.

Ni får inte glömma att vara med och tävla om t-shirten, inlägget hittar ni HÄR.

XOXO Agnes

Likes

Comments

Saturday !!

Senaste dygnet från min mobil, vädret och ljuset idag har varit underbart. Nu går det mot solnedgång, som jag lovar kommer vara fin. Men jag ska snart in i en baskethall för att kolla match, som förra veckan. Så himla kul!!

Tänkte göra en lista med saker som händer snart och som jag längtar till, dagen till ära. (hihi)
• LONDON, om 5 dagar
• Våren...Sommaren
• Fota bröllop till sommaren :)
• Ed sheeran konsert, (grattis till bästa han som fyller år idag!!!)
• När vår skola är klar till hösten !!


Kram

XOXO Agnes

Likes

Comments

self portrait.

Blev inspirerad, och detta blev resultatet. porträtt med konstig sminkning, men tyckte det såg lite coolt ut, haha.

Vill bara säga tack för alla fina kommentarer jag får här på bloggen, är så tacksam att ni tycker om det jag gör!! Blir så glad, min statistik har ökat väldigt mycket och det gör mig motiverad och riktigt glad. Tack snälla!! ❤

XOXO Agnes

Likes

Comments