Den 11 februari kommer jag få tandställning... Asså längtar ju till en viss del, det ända jag inte vill är att det kommer göra pissont och kommer vara så fult och jag har inte berättat för någon, vågar inte berätta för Victor, är rädd att han kommer tycka jag är ful...

I söndags hade vi den första matchen den här terminen. Mot Mariestad. Vi vann första set överlägset sen förlorade vi två i rad, vet.. Tyvärr förlorade vi det och åkte hem med en förlust. Jag fick spela passare eftersom våran huvudpassare var sjuk och det är bara jag som kan passa. Jag hade gärna velat spela kant eftersom jag vill slå... Aja det gick bra ändå.

Nu i helgen ska vi spela mot Örebro borta, då tror jag faktiskt att vi kommer vinna för dom är inte så bra.... Återkommer efter matchen och berättar hur det gick! Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag saknar honom redan...

Tre dagar. I tre dagar har jag varit från Victor. Och det kommer bli fler dagar. Jag saknar honom så.. Jag vill känna hans kropp mot min när vi ska sova, jag vill kyssa hans mjuka läppar och röra hans hår. Jag saknar honom mer och mer varje dag och jag längtar så efter att få mysa med honom. Han är 17 mil bort, i Karlstad och jag är här. Varför är vi inte med varandra? Jag vet inte, men allt jag vet är att vi kommer sed snart.

Likes

Comments

​visste inte hur jag skulle reagera...

min familj har inte haft kontakt  på nån av mammas sid, inte ens mamma själv. varför tänker jag inte berätta. men förra veckan fick jag reda på att morfar låg på sjukhus. han hade ramlat och hans granne hade hittat honom liggandes på golvet på sitt sovrum. han har legat i respirator och i fredags när jag och klara satt i matsalen i skolan och åt ringer mamma och säger att morfar har dött. jag börjar såklart böla så klara följde mig hem. där följde 2 timmar av konstant gråtande. i sängen, på toan, på golvet, överallt. jag kunde inte sluta gråta. jag kände inte morfar , jag hade inte pratat med honom på flera år, det var inte därför jag grät. jag grät för att mamma hade förlorat sin pappa efter att inte ha pratat med honom på flera år. jag grät för att jag aldrig fick en relation med honom. jag grät för att mamma var tvungen att träffa sina bröder och sin mamma efter flera år av osämja. jag grät för att jag ville gråta. jag ville få ut all  ilska, osäkerhet och sorg inom mig. jag har så mycket jag inte gråtit ut än. men i fredags så sprack det, jag grät och grät och kunde inte sluta. 

jag längtar hem. jag har inte varit hemma på flera veckor nu och jag vill bara hem. det har hänt så mycket att jag bara vill hem till min familj, till min hund och mina systerdöttrar. de är min riktiga kärlek. det är dem jag behöver just nu.

Likes

Comments

aldrig känt den känslan

har ni nånsin varit riktigt kära? då pratar jag inte om typ 2 månaders förhållande. jag pratar riktig kärlek. jag ska vara ärlig,, jag har haft flera förhållanden, typ 6 st under högstadiet. jag trodde verkligen att jag var kär, att det skulle hålla föralltid. Mne jag har alltid tappat känslan och fått den känslan när jag inte vill vara med dom längre. så är det inte med victor. Jag känner mig verkligen tom när han inte är hos mig. jag vill bara att han ska hålla om mig och aldrig försvinna. jag vill att vårat förhållande ska räcka länge, så länge som det går. Jag känner hur kär jag är i honom, jag känner verkligen att han är min andra halva. jag har aldrig känt såhär förut, det är underbart. 

Likes

Comments

Vet inte varför, det bara är så. Allt suger när jag inte har Victor nära mig. Jag finns inte alls, vill bara att han ska hålla om mig och säga hur mycket han egentligen älskar mig


Likes

Comments

​snart orkar jag inte,,

har ni någonsin känt att nu orkar man inte mer. man vill bara lägga sig ner på backen och vilja sjunka ner under allt. det handlar om allt. ingenting är rätt, ingenting funkar längre. allting håller på att falla isär, glida iväg från varan. allt det som håller mig ihop faller längre och längre bort från varandra. det kommer till en punkt då man inte orkar bry sig om någonting längre. man vill bara att allt ska bli bra. men det blir det inte. aldrig. om man vill att det ska bli bra så måste man göra något åt det. men vad man än gör så kommer det aldrig funka.

mina problem just nu är killarna på elevhemmet. tänk er 16-17 åriga killar som bor ihop med sporttjejer. de kan inte hålla sig. det finns inga gränser för dom, de gör vad de vill. de kan trasha ens rum.de kan gå in 4 st i ens rum och brotta ner en tills det gör ont. det ger sig inte när man säger sluta. de fattar inte. de tafsar, tar tag och rumpan och tuttarna som om de ägde oss och det finns inget att göra åt det. jag börjar bli riktigt trött på dem. man lärde sig känna dom när man kom hit, sen har de börjat trott att de äger oss. Förra året när jag inte bodde här hade två killar slagit vad om att ligga med en viss tjej och den som gjorde det först skulle få 500 spänn av den andra. det enda man går och hoppas på är att det inte ska hända en själv. för de killarna är jävligt luriga och jag är inte den svåraste att lura, jag tror på allt och jag vet inte varför.

jag vågar inte ens va själv på mitt rum längre ifall dom skulle komma in, orkar inte med den här skiten.

Likes

Comments

​Det här med pengar när man bor själv...

man är ju rädd att pengarna ska ta slut och att man inte ska ha råd att handla längre för man får ju bara 1000 i månaden och ska lära sig att leva på det. det är ju såklart svårt och i och med att jag tränar mycket så behöver jag äta mycket. fast jag vågar aldrig köpa mycket för då är jag bara rädd att pengarna ska ta slut :/ just i ett sånt här tillfälle önskar man faktiskt att man var rik -.-

Likes

Comments

Fullt upp i helgen...

Ja, nu är det fredag och helg! Morgon träning i morse, hade koordination och kondition, inte det bästa som finns när man har världens träningsvärk från gymmet dagen innan 😅 Hade ekonomiprov idag.. Haha gick inte så bra kanske, orkade inte plugga så väldans men det gick hyfsat bra tycker jag! Sista lektionen var matte en timme, Chillade där och nu sitter jag på tåget på väg hem till kära Hedemora. Har faktiskt inte längtat hem något men ska bli skönt och kul att komma hem FÖR... Imorgon ska jag se Säter mot Vansbro i Säter, mitt gamla lag som spelar och jag är fett taggad på att se dom spöa Vansbro 😋 på kvällen är det idrottsgala där jag är nominerad till årets kvinnliga junior spelare, ganska så awesome det😍 på söndag ska jag tillbaka till Linde och har hemma match kl 19 mot Eskilstuna, den här gången ska de få spö vafan!

Likes

Comments