Saker jag stör mig på

Folk som smaskar. Inte bara folk som tuggar högt med öppen mun, utan också de som tuggar ljudligt med stängd mun. Det kryper i hela kroppen på mig.

Personer som alltid är negativa. Alla är vi på dåligt humör ibland och gnäller över smått som stort, men det finns inget som drar ner mitt humör så mycket som personer som gnäller på precis allt konstant.

Folk som anser sig ha rätten att skämta om ämnen där de absolut inte har tolkningsföreträde. Vita människor som drar rasistiska skämt, män som lägger sexistiska kommentarer... Sluta bara. Ursäkta inte er själva med att vi har yttrandefrihet i Sverige när ni blir tillsagda. Ta åt er, lär er och gör inte om det.

Dålig kommunikation. Om du är arg, berätta det. Om du stör dig på mig, berätta det. Om du inte vill göra något, säg inte ja. Berätta vad du tänker och känner istället för att låta mig gissa. Det gör mig extremt frustrerad.

Människor som alltid kommer för sent. Hur oviktig känner man sig inte när personer aldrig kommer i tid? Absolut att det kan hända saker som gör att man kommer några minuter efter utsatt tid, men då tycker jag man kan höra av sig och förvarna om det. Folk som bara räknar med att andra ska vänta in dem tycker jag är så otroligt otrevligt.

Att inte kunna sova. Robin har så lätt för att somna och det kan stressa mig något enormt när han knappt hinner blunda innan han sover och jag ligger och vrider och vänder på mig hur länge som helst bredvid.

Människor som går långsamt. När jag går mot ett mål vill jag bara komma fram. Då finns det finns inget värre än folk som går långsamt framför en och stoppar upp.

Skräp i naturen. Vad är det som är så svårt med att slänga skräpet där det hör hemma - i en soptunna?

Gillar

Kommentarer