Några av mina mål för 2021

Utvecklas ännu mer inom jobbet. Jag vill fortsätta göra det jag älskar, skriva fler spännande reportage och lära mig ännu mer inom skrivandet, fotandet och intervjutekniker.

Betala av så mycket som möjligt av våra lån. I och med att vi köpte en lägenhet under 2019 har vi lån på den och det vore väldigt skönt att betala av så mycket det bara går på det.

Skriva ännu mer. Inte bara inom jobbet, utan även privat. Jag tror det är väldigt bra att skriva kravlöst, framför allt när det känns som att det inte finns någonting att skriva. Att skriva föder trots allt inspiration, när ingen inspiration finns.

Börja meditera. Jag blev så himla inspirerad av @desireekujala som för ett tag sedan skrev ett inlägg om hur meditationen hjälpt henne i vardagen. Det vore kul att se om det kan hjälpa även mig på något sätt.

Läsa eller lyssna på mer böcker. När jag var yngre läste jag så fort jag fick en ledig stund, men de senaste åren har jag blivit allt sämre på att ta mig tiden för det. Det vill jag bli bättre på igen.

Bli bättre på att rensa min telefon. Jag har alldeles för många bilder, appar och anteckningar i min telefon. Det är dags att bli bättre på att rensa!

Gillar

Kommentarer