Min helg

Hej fina ni! Hoppas ni haft en bra helg? Det har jag verkligen haft! I fredags hade jag och Robin en riktig myskväll här hemma med god mat och mängder av serier. Jag gjorde även lite hemmapyssel av böcker, som jag tänkte visa i ett senare inlägg.

I lördags ringde klockan faktiskt redan vid 07 och då åkte vi mot Borås tillsammans med Robins lillebror för att hämta ett par fälgar han köpt. Sedan åt vi lunch hos Robins familj och umgicks med dem i några timmar innan vi spenderade kvällen med min familj och våra familjekompisar i skogen (surprise). Därefter följde jag och Robin med min familj hem där vi värmde oss framför en tänd brasa, åt snacks och såg på film. Med andra ord hade vi en himla mysig dag igår!

Idag har vi återigen grillat i skogen, men denna gång med fyra kompisar till oss. Det var supermysigt och framför allt kul att få träffa dem. Sedan vi kom hem därifrån har vi mest städat, fixat inför veckan och tagit det lugnt. Ikväll har vi även tvättid bokad. Skönt! Jag älskar ju att starta veckan med tömda tvättkorgar, ett städat hem och planerade dagar. Jaja! Hoppas i alla fatt att er helg varit lika bra som min. Kram

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,

Men gud vilken mys helg! ❤️

nouw.com/evelinajosefines