Bekännelser om mig

Jag har bitit på naglarna till och från i hela mitt liv. Det är ju faktiskt riktigt äckligt egentligen. Jag är ju hypokondriker och extremt rädd för att bli sjuk i till exempel magsjuka, så hur jag kan bita på naglarna vet jag verkligen inte. Sedan covid-19 bröt ut gör jag det dock givetvis bara när jag har nytvättade händer och är hemma.

Varje gång jag ska fotografera något tar jag flera bilder, trots att vinkeln och motivet är detsamma. Det är väl en arbetsskada antar jag, för att vara säker på att någon bild blir bra. Problemet är bara att jag aldrig rensar bilderna sedan, så mitt kameraalbum i mobilen har drygt 17 000 bilder...

Jag tycker man är dum ifall man är emot abort. Sorry not sorry...

Något jag är sjukt dålig på är att ta min medicin och mina p-piller i tid. Alltså, jag ska ta det vid 10-tiden varje dag är tanken, men (jag skäms för att säga det för framför allt medicinen är extremt viktig att ta samma tid) det kan gå flera timmar på en dag utan att jag tar den. Jag vet inte varför, för det är ju inte precis ansträngande att gå upp och svälja två tabletter? Jag har dock blivit bättre på det - förut var jag extremt dålig, nu är jag bara...ganska dålig? Haha.

Jag har otroligt dåligt tålamod. Det är väldigt ocharmigt, men jag tröttnar snabbt om saker inte går min väg.

En enda gång har jag gjort mina naglar och ögonfransförlängning har jag aldrig haft. Mina naturliga ögonfransar är i och för sig ganska långa så det är väl därför jag aldrig haft förlängning, men mina naglar är ju däremot otroligt fula och ändå är det inget jag orkar eller vill lägga tid och pengar på.

Tända ljus är det mysigaste jag vet. Förra veckan tror jag att jag på riktigt eldade upp tio långa kronljus. Lite pinsamt, men det är ju så mysigt med tända ljus. Jag jobbar ju hemifrån också och då är det ju extra mysigt!

Jag tycker inte man bör ursäkta att resa utomlands en-två gånger per år. Det går faktiskt att semestra i Sverige också, alternativt bila till närliggande länder. Att flyga är så dåligt för miljön och jag fattar inte varför vissa anser sig ha ett behov av att bidra till den miljöförstöringen för en veckas semester varje sommar.

Till och från under flera år har jag haft ett självskadebeteende. Inte nu längre dock.

Jag tycker det är pinsamt att inte ha civilkurage. Hur kan man gå förbi någon som ser ut att behöva hjälp? Jag förstår genuint inte.

Gillar

Kommentarer