​Bilder från 10 december 2017 - 28 Januari 2018.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

- Folk glömmer att det är en psykisk sjukdom som gör att man inte har sin fulla energi, klarar av eller kan göra saker som man annars som frisk skulle kunnat göra.

- Att den är så lätt att dölja och att folk inte alltid kan se igenom när jag egentligen mår som värst och behöver stöd.

- Att på grund av ångest och oro inte klara av sina måsten som tex skola.

- Att tappa aptit.

- Att i princip varje dag känna att man inte räcker till.

- Att man inte orkar stå upp för sig själv.

- Alla destruktiva tankar, handlingar och val.

- Att jag ifrågasätter meningen med livet och diverse saker.

- Att jag tappar kontakt med folk eftersom att jag isolerar mig eller är dålig på att höra av mig när jag mår som sämst.

- Att den enklaste uppgiften känns som den jobbigaste.

- Att man fastnar i sin egna bubbla som ibland kan vara hur svår som helst att komma ur.

- Att behöva förklara mig när jag själv inte alltid förstår.

- Att man ofta känner att allt är emot än.

- Att känna mig ensam trots fina personer runt om mig. Att vakna upp och känna emotionell ensamhet varje dag.

- Mina hjärnspöken jag får och all självkritik.

- All beslutsångest.

- Att flera gånger i veckan vakna upp varje morgon med ett tryck över bröstet så att det är svårt att andas.

- Att jag tvingas vara stark och kämpa när jag i stunder bara vill lägga mig ner på marken och skrika efter en hjälpande hand.

- All trötthet och o-motivation man känner.

- Att så lätt bli distraherad i princip allt man gör.

- Att man känner sig så ensam, liten, hjälplös och osynlig i den.

- Att ingenting spelar någon roll när jag har mina dåliga dagar.

- Att den är så svår att ta sig ur.

Likes

Comments

Inser nu när jag kollar igenom mitt kamera album från de senaste två månaderna att det är väldigt mycket mat haha som ni ser, och då är det knappt hälften av bilderna jag tagit med. Skräpmat är verkligen mitt guilty pleasure. Förutom de har jag hunnit gått på bio, tre gånger faktiskt haha. Jobbat en del. Gått på en och annan fest. Sagt hejdå till Josefine som lämnat Sverige för att jobba i Alperna i några månader. Umgåtts med familj och vänner. Myst med kattungar och hundvalpar. Pluggat. Tappat bort mina nycklar och råkat spärra mitt kort. Ja så mycket mer än det kommer jag inte ihåg just nu. Idag är det andra advent och jag förstår inte hur jag hamnat här. Jag har fastnat och är kvar i sensommaren. Jag förstår inte tiden. Jag förstår inte hur en minut ena dagen kan gå så fort att man knappt tror den existerar medan andra dagen känns den bara som ett långt evigt lidande.

Det är så mycket man ska hinna med och göra. Ibland känns det som att innan jag vaknat förväntas det att jag ska ha bestämt hur jag sen ska somna. Det är så många beslut man ska ta och jag vet aldrig. Jag vet inte för allt känns varken eller. Moln är i vägen.

Likes

Comments

Födelsedagsfiranden, kräftskiva, spelning, bio, skolplugg, shopping, jobb, höstpromenader, myskvällar etc...

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hellu guys. Sitter just nu hemma med Bailey i knät och äter toblerone och Lays barbecue chips. Har bara ätit snacks idag och det känns högst relevant. Skolstarten har förresten hänt och trots att jag låg med ångest hela natten innan så kändes det okej. Jag är nöjd med schemat och har mer intressanta ämnen i år som hållbar utveckling och politik, naturkunskap, historia, psykologi 2a och samhällskunskap. Jag har överskåp vilket även det är ett privilegium. Tvåan var hemsk för mig och något jag bara vill förtränga. Så jag hoppas verkligen att det här läsåret ska gå bättre. 

Anyways, nu ska jag bara chilla lite och fortsätta kolla på en SÅ bra serie jag började se igår kväll; Atypical.

Likes

Comments

Finns så sjukt mycket att skriva om den här resan. Jag tror alla vi tolv tjejer som åkte tillsammans är överens om att den här resan har varit så himla rolig, överstyr och bra. Väldigt intensiva dagar fullt av sol, bad, båtutflykter, shopping, resturang- och strandhäng. Medan kvällarna och nätterna mest spenderades på bargatan.

Var så mysigt en kväll när jag, Tove och Emma efter massor festande bara satte oss vid stranden, kollade ut över havet och snackade. Sen något som jag tyckte var så häftigt var när vi var på båtutflykt och såg vilda delfiner!! Alltså kommer verkligen leva länge på den upplevelsen. Dem är så otroligt fina. Även våra förkrök på hotellrummen var så mysiga och roliga. Och frukostarna då alla berättade sina upplevelser från natten. Sen bara att få bada i klarblått hav och vara runt vänner är ju härligt i sig. <3 Tack tjejer för those dancing days.

Likes

Comments

Nouw Magazine