Nouw Magazine
  • Blogkeen
  • Nouw

​HEEEJ! shit vad dålig jag är på att blogga jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det men jag har haft ganska mycket för mig oxh sen har jag inte mått så bra det senaste, under hela 2017 mådde jag ALDRIG 100% bra men det är nytt år med nya möjligheter, 2 av mina nyårslöften var att jag skulle börja blogga oftare och skriva dagbok, hmm vi får se hur det går med det men jag ska göra mitt bästa, nu är nästan allt som möjligt nästan, jag blrjade jobba idag igen, det var kul! ja vad ska man blogga om, haha har nästan glömt hur man bloggar haha. jag KANSKE ska börja med youtube men det är inte säkert ännu måste ha en bra kamera först, har ingen riktigt bra kamera. En sak som har hänt sen sist är att jag har blivir ovän med Rikard vilket är väldigt ovanligt, men vi var för mycket med varandra så kände att jag behövde vara ifrån honom ett tag, jag kommer nog inte bli vän med honom på ett VÄLDIGT bra tag kanske inte på hela året. jag lade ut en tweet att om den tweeten fick 10 likes så skulle jag filma en video där jag sjunger och lägga ut och det ska jag göra nu, haha 

PUSS

Agnes

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har jag varit med min flickvän, vi har vart här och kollat på johan falk det har vart kul.
På måndag åker äntligen jag och min familj till new Orleans, USA. Det känns så overkligt. Vi har pratat om det här så länge och nu snart är det dags. Jag kommer sakna min babe SÅ JÄVLA mycket, tänk att jag ska vara utan henne i 2 VECKOR! Men hon ska sova hos mig på fredag så jag får tillbringa sista helgen med henne. Hon är det bästa som har hänt mig, jag vettefan vad jag skulle gjort utan henne, jag har aldrig älskat nån som jag älskar henne. Vi har vart tsm i månad snart. Det är helt sjukt hur fort det har gått. Jag har börjat jobba på både härlanda park och björkekärrehus, på härlanda park är det lite kontorsjobb och kaffebeställningar som vi gör till folk i huset och så gör vi rent köken i huset och fyller på skafferiet varje vecka, på björkekärrehus har vi hand om en kiosk som vi har börjat sölja lite i och köksarbete på avdelningen gömmet. Det är ganska kul faktiskt, jag trivs jättebra. Jag har gått ner 3 kilo på bara några veckor, mitt mål är att komma till 60 kilo eller under. Det var allt för den här gången.
Xoxo //Agnes

  • 12 Readers

Likes

Comments

Hej på er! jag ber om ursäkt att jag inte bloggat på ett tag men idag är det FREDAG! jag ska kolla på fångarna på fortet med mamma och p

Likes

Comments

Hej på er

Likes

Comments

Hej på er! Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men jag har haft lite problem att lägga upp inlägg från mobilen ja vet inte varför. Sen sist så har jag skaffat flickvän som jag älskar över allt annat på denna jord, hon är det absolut bästa som har hänt mig, hon är det viktigaste och värdefullaste jag har. Jag har också fått öroninflammation och äter penicillin, jag har legat hemma i 3 dagar. Imorgon (om jag är bättre vilket jag hoppas) ska jag bio med Malin och se Det, det kommer vara första gången jag ser en skräckfilm på bio, jag är så nervös men ändå såå taggad. På fredag ska jag på läger, det kommer bli kul, det ska bli kul att träffa Frida igen, hon är så snäll jag tycker om henne jättemycket. Jag sitter just nu och kollar på ack Värmland, det är så jävla roligt. Det var allt för mig för denna gången.
Xoxo Agnes

  • 13 Readers

Likes

Comments

​Hej på er! 

jag ber så mycket om ursäkt för dålig uppdatering! från och med NU ska det bli bättre uppdatering. i helgen har jag vart i Tyringe nere i skåne och firat farmor som har fyllt 75 det var helt okey, tycker inte om att vara där egentligen för det finns INGENTING att göra men det var kul att träffa släkten. jag kollade på Sommarkrysset igår kväll eftersom Marcus & Martinus var där och jag var så avis på ALLA som var på plats, jag ville såå gärna vara på plats men det gick ju inte. Nu är jag hemma och gör inte mycket mer än att tråkar. jag såå taggad inför den 20 juli då jag ska se FO&O, egentligen ska jag på läger den veckan men jag åker med dom på måndagen och så hämtar pappa mig på torsdag vid lunch så att jag kan gå på konserten sen sover jag hemma natten till fredag så kör han tillbaka mig på fredag morgon jag är såå glad att han hjälper mig så att jag kan se FO&O eftersom 1. det kan vara enda gången jag kan se dom i år och 2. jag hade sett fram emot det JÄTTEMYCKET! jag ska gå med antngen Saga eller Melinda. 

det var allt jag hade att bjuda på denna gången. Nu ska jag surfa lite

PUSS på er! 

//Agnes

Likes

Comments

Heeej på er! jag ber om ursäkt för min dåliga bloggande men det finns en anledning, jag har inte mått så bra, har fått en hatkommentar på den här bloggen men jag tar inte åt mig, jag blev bara irreterad eftersom jag tror att jag vet vem det var som skrev den. jag sitter i sängen och kollar på sista avsnittet av Peg på turne på viafree, kanske ska börja kolla på Samirs serie? klockan 11 ska jag iallafall kolla på Nyhetsmorgon eftersom The fooo ska vara med =D jag vet faktiskt inte vad jag ska göra idag. jag har vart hemma på praktik i 2 veckor så ska jag tillbaka till skolan imon. jag hittade inte Samirs serie på viafree. jag kom upp till skolan igår, innan jag gick upp till skolan gick jag och Rebecca till affären, jag handlade lite, vi kollade på high school musical 2, jag och gabriella började kolla på Rosa the movie klocckan 20.00 kollade vi på melodifestivalen, nano och ace wilder till final, vilka som gick till andra chansen kommer jag inte ihåg xD

jag lägtar såå mycket till sommaren och alla sommarkonserter jag brukar gå på =D på tisdag tror jag att vi ska åka skridskor, jag är som bambi på hal is när jag åker skridskor. vi ska spela ekonomi spelet där vi har fejk jobb, jag är journalist xD

jag är såå less på kärleken, jag faller ALLTID för fel personer, jag är såå trött på det D= jag ska aldrig mer bli kär...

jag har min stora gris, hon sviker mig aldrig<3

på lovet kanske jag jag ska till salong safari och fixa såna här flätor som Kammi har haft =D

dom är såå snygga!

Jag saknar JTR! min favorit var Robin men eftersom han har tjej så har känslorna som jag hade för honom flyttats till Tom, han är såå snygg! 

vad vill ni ha här på bloggen? 

vad vill ni läsa om? vad vill ni att jag ska skriva om? vill ni ha fler videoinlägg? vill ni ha challenges? 

KOMMENTERA! 

PUSS! //Agnes 

Likes

Comments

HEEEJ på er!

jag vet att jag har vart super dålig på att uppdatera men jag har bara haft mycket att tänka på, nu är det december och bara 20 dagar till Jul, på ett sätt vill jag inte ha jul men på ett annat sätt så är jag sååå taggad på julen i år, vi kommer åka ner till Tyringe i Skåne till min farmor och farfar som vanligt. Vi kommer åka ner den 22 och kommer hem den 25 december eftersom mamma ska jobba den 26. igår var jag med Malin och Gabriella och såg Dolly Style, jag köpte en keps som dom signerad. bilder kommer inom kort.

igår kväll kollade jag på "Moraeus med mera" där the fooo conspiracy var med, det var bra, min favorit i the fooo har varierat jättemycket, just nu är det Omar,jag saknar dom :'( på tal om the fooo så har jag en glad och en tråkig nyhet, den glad nyheten är att the fooo Conspiracy ska vara med i melodifestivalen och inför det så berättade Felix Oscar och Omar att Ogge har valt att hoppa av the fooo, jag blev jätteledsen eftersom Ogge var min favorit just då. men jag accepterar absolut han val men det känns tråkigt.

Jag känner att ju längre in i december vi kommer desto mer julkänsla får jag, har till exempel redan börjat lyssna på jullåtar, hehe :')


Slänger in en bild på mig, det här är faktiskt min favoritbild på mig, tycker den är JÄTTEBRA. Det är min lärare Pelle som har tagit den för några veckor sen.

Börjar ni få julkänsla? jag längtar såå mycket till julen nu asså, jag vill att det ska bli Jul NU!

min lilla plan är att från och med imorgon så ska jag försöka få upp ett inlägg VARJE dag, vi får se om jag lyckas med det ;)

men det var allt för den här gången

var och hur ska ni fira jul? KOMMENTERA!

det kommer komma ett inlägg däe jag berättar julen i våran familj brukar se ut, stay tuned!

PUSS & KRAM PÅ ER!

//Agnes

Likes

Comments

Heej allihopa!
Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, har helt glömt bort att blogga. Nu sitter jag Madde och Gabriella och väntar på bussen från torp, jsg är väldigt trätt för jag lade mig inte förrän kl 02.00 igår, jag var med Emma, Robin och några på hake 2 alla var typ fulla förutom jag och Robin. Ikväll ska vi laga tacos till middag det kommer bli gott. Det börjar bli så jävla kallt nu, så imon ska jag åka hem och hämta mer medicin, tjockare skor och jacka. Vi åt subway till li vh på torp. Vi hade först tänkt åka till Stenungsund men så gick det inga tåg och då bestämde vi oss för torp i Uddevalla istället. Men det var allt för nu.
PÖSS!
😘
//Agnes

Likes

Comments

Hej på er!

jag tycker att det är dags att jag berättar min historia, men snälla respektera att det här är ett känsligt ämne för mig så lämna inga hatkommentarer så är ni jättegulliga!

Hej jag heter Agnes och jag är 22 år,jag mår typ aldrig bra, när jag är med vänner så kan jag se utsom att jag är glad men innerst inne mår jag sällan bra, jag visardet bara inte alltid, under mina 2 första år i skolan var jagmobbad, ALLA på skolan hatade mig, dom fick 2 vänner jag hade däremot mig genom ett rykte som inte ens var sant, jag stoppade alltidlärarna på lektionerna och bad dom ta om det för att jag inteförstod, i 3:an bytte jag till en särklass på Gamlestadsskolan,där fick jag vänner på en gång, jag har ganska lätt att få nyavänner. Åren gick och jag hade ganska bra med vänner. Sista åretpå Gamlestadsskolan sov jag inte så mycket och var trött, ledsenoch rädd varje dag eftersom mina föräldrar bråkade och typ skrekpå varandra varje kväll, jag var rädd att dom skulle skiljasvilket det också var nära att dom gjorde men dom insåg i sistastund hur mycket dom älskade varandra. Jag började på gymnasiet påTrekungagymnasiet i Kungälv. Som sagt så har jag ganska lätt attfå nya vänner så jag fick många vänner på en gång. Sista åretpå gymnasiet var det mycket tjafs och bråk mellan 2 kompisar vilketgjorde att jag kom emellan vilket gjorde att jg började må dåligt,igen. Jag har försökt ta livet av mig några gånger, både närjag var mobbad och på senare år. Jag har ganska dåligtsjälvförtroende, jag kan inte eller jag har svårt att tycka om migsjälv just för att jag blev kallad massa saker när jag var mobbad,som fetto, glasögonorm, äckel, skilsmässobarn, jag blev till ochmed slagen och dom sa att jag äldrig kommer få en pojkvän för attjag är så ful och äcklig, till slut började jag tro på det där,jag stod framför spegeln och tänkte ”dom har fan rätt, jag ärful och äcklig, jag kommer aldrig få en pojkvän”. Nu för tidenblir jag sällan kär. Jag har 1 problem. När jag väl blir kär såblir jag överdrivet kär och vissa killar tycker att jag blevjobbig. Nu när jag går på Ljungskile folkhögskola har jag blivitöverdrivet kär 2 gånger. Först gången hette killen Martin ochvar 20 år han bodde på hake 2, han flyttade från hake 2 tillkavaljer sen efter några månader slutade han här, många tror attdet var för att jag stalkade honom men det tror inte jag att detvar, jag tror att han kände att det var en skola för honom. Nu förbara några veckor sen blev jag överdrivet kär i en som heterMichael han är 23 år, jag skrev ganska mycket till honom utan atthan svarade, han började tycka att det var jobbigt och bad mig attsluta och jag slutade. I några dagar iggade han mig. Nu nån veckaefter så pratar han med mig igen och jag känner att mina känslorför honom har svalnat av.... MEN ett nytt problem, jag börjar bliitresserad av en på fl1 som heter William men den här gången skajag försöka att lära känna honom på riktigt och se vad somhänder sen. Det kommer fortfarnade perioder då jag inte pallar medmitt liv och bara vill försvinna men jag har inte försökt ta mittliv på länge vilket är ganska skönt för det kanske betyder attjag är på bättringsvägen.

det var min historia, som jag sa i början av inlägget, snälla lämna inga hatkommentarer då det här fortfarnade är ett ganska känsligt ämne för mig.

slänger in 3 bilder på mig!


PUSS på er! :*

//Agnes

Likes

Comments