Gårdagen va såå kul. Jag la ju upp om att jag va ute och gick med min lillebror. Men sen fick jag fullt upp. När jag kom hem tog jag en springtur ut i vårt fina femöre. Det är så härligt att springa där. Nu sprang jag den korta rundan men annars om man springer den långa rundan springer man vid havet och det är verkligen så fint. Tips om ni bor i Oxelösund som jag. Ett annat tips om ni är någon som är ute och går eller springer mycket är funktionen running i Spotify. Så bra verkligen. Kommer faktiskt riktigt bra låtar  Har hittat några nya favoriter. Sen så skulle vi helt plötsligt ha tjejkväll. Så jag åkte iväg till min kompis och några andra av mina tjejkompsar var där. Vi har alltid så kul. Vi pratat typ bara snusk. Exempel "Vem skulle vi ha sex med i klassen?". Jätte konstigt kanske men jätte kul.
En härlig dag helt enkelt♡

Likes

Comments

Jag va nyss på promenad med min lillebror för att äta lunch. Det slutade med att vi åt varsin pommestalrik. Tänker ni mycket på vad ni äter. Jag gör inte det. Men vissa gör ju det. Men om jag skulle gjort det skulle jag nog mått bättre för jag rör inte på mig så mycket. Tog en jogging tur igår och kände så bra efter. Var nog inte sista gången jag gjorde det. Nu kollar jag på film hehe.

Likes

Comments

Hej! Så kul att börja blogga. Jag bryr mig inte om hur många som läser det här jag vill bara skriva ut mina tankar m.m. Ska bli riktigt kul faktisk så hoppas dom som läser det här vill fortsätta läsa om inte bara mitt liv men frågor om "allas liv.
Bilderna är på mig. Jag tänker inte berätta vart outfiten är ifrån för det har jag ingen aning om. Men jag kan berätta lite om mig själv.

Jag är 13 år fyller 14 i september. Den ända sporten jag går på är ridning och har ridit i 4 år. Mina föräldrar är skilda men bor nära vandra och är väldigt bra vänner. Mitt liv är inte så glamoröst och så som vissas är men det är ändå perfekt.

Så hoppas ni stannar och läser mer skulle va kul. Puss Agnes♡

Likes

Comments