Vinterprat & en ny lampa

Hej läsare!

Eftersom jag lovat er mer uppdatering den här veckan ska jag också hålla det trots att det inte hunnit hända särskilt mycket. Sen sist vi hördes har jag hunnit komma igång ordentligt med mitt vinterprat. Ämnet jag valt är väldigt personligt för mig, men samtidigt känner jag att det är just det som kommer göra det bra. Det finns många tankar och åsikter som jag vill förmedla (synd att det dock bara är min lärare som kommer lyssna). Det som jag ska prata om är i alla fall mina föräldrar som jag tidigare berättat nyligt har flyttat isär. Ifall ni inte läst om det finns det ett eget inlägg om just det som heter "Ibland förändras livet". Förutom det ska jag även lägga in "rollen som äldst av tre systrar" i "pratet", då jag tyckte att dom två ämnena hör ihop litegrann. Jag känner att jag som då är äldst av mina systrar har ett stort ansvar i den här situationen och därför väljer jag att kombinera ihop dom sakerna. Det enda som jag ser som ett problem nu är alla låtar som jag måste ha med. Jag är inte alls bra på musik och kommer ha svårt att hitta passande låtar som också ska ha en betydelse för mig. Men jaja, det kommer säkert bli bra ändå.

Igår var mitt åttonde (tror jag) träningspass i rad och jag tränade riktigt hårt. Är i en period där jag börjat byta ut alla mina övningar mot nya, vilket gör mig mer motiverad till att träna. Idag bestämde jag mig dock för att vila från träningen då jag igår kväll fick den fruktansvärda smärtan i min rygg. Det kändes dock bättre idag när jag vaknade men bestämde som sagt var för att ändå vila.

Istället gick jag förbi stan efter skolan, hämtade ut en klocka åt mamma och köpte en golvlampa på Mio. Ska visa er bättre bild på den nästa vecka då jag är hos mamma nu, eftersom det är hos pappa jag ska skruva ihop den. Tror i alla fall det kommer bli ursnyggt! + att den just nu är på rea!

Här får ni bilder från Mios hemsida så ni vet vilken lampa jag pratar om. Jag har dock köpt den i svart!

Jag har dessutom redan bordslampan i samma modell hemma så tror detta kan bli bra!

Har inte så stora planer för resten av kvällen. Har en bok från svenskan som jag måste läsa, men annars lär det bli en lugn seriekväll ;)

Vi hörs inom kort!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229