Tuesdaaay

Hej och hoppas ni haft en bra tisdag!

Dagen till ära började jag inte skolan förrän 14:40 vilket gjorde att jag hann med en del innan skolan. Strax efter 9:30 åkte jag hem till Klara för att blanda de sista kryddmixerna inför öppet hus och skyltsöndag som är den 23:e och 24:e november här i Piteå. Igår fick vi även en test på våra etiketter som vi var nöjda med och därmed kommer vi få resten någon gång i veckan och efter det är våra produkter helt klara. Vi har även fotat och skrivit beskrivningar till varje kryddmix som kommer läggas ut på vår instagram (kryddmix_uf) i veckan. När vi var färdiga med det bjöd Klara på välförtjänt chai latte och chokladbollar.

Efter fikat åkte jag raka vägen till gymmet, super bra uppladdning med fika, eller hur??? Värme upp på crosstrainern och sedan körde jag ett benpass.

Efter det svängde jag förbi Rusta och köpte tre nya kuddar till min säng. Igår hade för övrigt Mio kvällsöppet till 21:00 där jag också hittade tre nya kuddar. Så sammanlagt sex nya kuddar har jag piffat upp min säng med, samt två blåa sedan tidigare. Jag tror jag är nöjd med resultatet. Det är i alla fall bättre än det var innan.

Efter det duschade jag, åt lunch och for till skolan där jag hade psykolog och internationell ekonomi innan jag åkte hem. Till middag blev det en extremt god fisksoppa gjord på bland annat, torsk, paprika, zucchini, tomat, philadelphiaost, créame fraiche och sambal oelek. Var inte jag som lagade maten så har inget exakt recept tyvärr men säkert lätt att googla sig till.
Nu ska jag gå till badrummet och göra min underbara kvällsrutin. Efter att jag fyllt på med några nya ansiktsprodukter som jag visade i ett tidigare inlägg har jag verkligen börjat ääälska att rengöra ansiktet. Har fått en känsla av att hudvård/ansiktsvård kanske är någonting som jag vill jobba med i framtiden. Kanske mer om det i ett annat inlägg?

Kram på er!

Gillar