Träning får mig på mitt bästa humör 

Hejsan! Kände att jag behövde en paus i pluggandet och varför inte passa på att skriva ett blogginlägg då? Som jag kort nämnde i mitt förra inlägg har jag en tenta på fredag. Tycker det är svårt att plugga till tentor, och har alltid tyckt det varit svårt att plugga till prov hela min skolgång. Jag får alltid mycket bättre betyg när det kommer till muntliga presentationer eller skriftliga inlämningsuppgifter, men när det kommer till prov har jag så svårt att memorera saker. Till tentan på fredag får vi tack och lov använda oss av en av våra böcker, vilket nog kommer vara till stor hjälp för mig och mitt korta minne.

Idag har jag under förmiddagen suttit med några av mina klasskompisar och gått igenom en gammal tenta från samma kurs. Så skönt att ha några att diskutera svaren med, det tror jag är ett bra sätt att plugga på. När vi var klara med det var jag så trött i huvudet och bestämde mig då för att gå till gymmet och bocka av veckans första träningspass. Om det är något som får mig på bra humör och påfylld med energi, så är det just träning. Jag har faktiskt idag bytt ut mina träningspass som jag har kört under en längre tid för att variera lite mer. Fick inspiration från min syster som hade köpt ett träningsprogram som jag också ville utgå lite ifrån. Det blev en hel del fler repetitioner och set än vad jag brukade köra, därmed blev dagens pass otroligt tungt. Ser verkligen inte framemot morgondagens träningsvärk haha... men ack så bra jag mådde efteråt!

Just nu inväntar jag Johan som borde komma hem från sitt träningspass när som helst, då blir det att äta svärmors goda palt som hon kom förbi med igår, så gulligt! Efter det är det som vanligt varje tisdag dags för att komplettera upp kylskåpet och handla för veckans måltider. Det kommer bland annat lagas kyckling med potatis och morötter i ugn och min goda fetaostsås, samt världens godaste tacogratäng med guacamole. Det är så trevligt att kunna laga det man själv är sugen på nu när man bor själv, eller ja med Johan såklart men det är jag som brukar sköta handlingen haha! Tänk att vi snart har bott tillsammans i 10 månader, känns ju som att det var nyss vi flyttande in. Efter handlingen blir det nog att duka fram helgens rester av ost och kex, samt se på Paradise hotel som hade premiär igår.

Önskar er en fortsatt bra tisdag och passar på att dela med mig av en bild från min nya favoritpodd, @Afterworkoutpodden, som verkligen inspirerade mig idag. Träning får mig verkligen på mitt bästa humör!

Gillar

Kommentarer