Torsdag

Denna torsdag startade men en engelskaredovisning kl 8:15. Redovisningen gick ändå ganska bra, jag känner mig nöjd och fick till dem svåra uttalen vilket känns bra. Som vanligt är jag en expert på att dra igenom det jag ska säga på typ 1 sekund haha... nej men det går i alla fall väldigt fort när jag pratar i stressade situationer. Trots att jag alltid tänker för mig själv inför varje redovisning "okej, nu tar vi det här lååååångsamt", så är det som att huvudet inte fattar det och allt går istället väldigt fort. Det är absolut något jag behöver jobba på innan jag ska vara en färdigutbildad lärare och undervisa i klassrummet varje dag haha.

Efter redovisningen cyklade jag hem till pappa för att lämna tillbaka penslar mm. som jag lånat till väggen på balkongen. Är btw väldigt snart redo att visa hur det blev ute på balkongen. Väl hemma från min lilla cykeltur plockade jag fram plugget. Idag har jag hållit på med en kulturuppgift i engelskan där jag först skulle kolla på en film (som jag givetvis gjorde i sängen) och sen skriva ett arbete kring det. Jag blev kvar i sängen i flera timmar, såg filmen, åt min lunch i sängen och började sedan skriva på arbetet. Lyxen med en distansutbildning är att kunna välja vart man vill plugga. Jag fick i alla fall en hel del gjort. Resten av eftermiddagen fotade jag lite inredning som jag la upp till försäljning, samt hann sälja iväg några av sakerna.

Närmare kl 16 var det dags att ladda om batterierna för ett gympass tillsammans med Elin. Jag laddade som vanligt upp med en av mina favoritdrycker som är Celcius (ja, jag kan vara lite beroende). Celcius har ju släppt en ny smak som jag provade idag och som vanligt föll jag pladask för den! Helt klart 10/10!

Idag blev det ett köttigt benpass och jag är såååå glad att jag har lyckats övertala Elin att byta till gymmet jag tränar på. Det ska bli riktigt kul att ha en träningskompis som höjer motivationen till max. Ser framemot många träningspass med dig Elin!!!!

Det blev sedan en sen middag i form av lax och potatis och nu sitter jag spänt och väntar på att Johan ska komma hem med ett paket som kommit till Coop idag. Har inte kunnat hämta ut det då jag varit utan bil och det är för stort för att jag ska orka bära det hela vägen hem haha... vad det är får ni se imorgon! Kramis

Gillar

Kommentarer