Stockholmstrip

Hej! Som ni hör på rubriken bestod denna dag av en liten trip till Stockholm. Jag skulle nämligen på en studieresa med klassen.

Alarmet ringde 03:50 för att vi sedan skulle samlas vid skolan en timme senare för att åka buss till flygplatsen. Att stiga upp mitt i natten var inget problem för mig, blir alltid så taggad när jag vet att jag ska flyga, älskar det haha!

Det första vi gjorde när vi kom fram till Stockholm var att äta frukost, jag och några åt på Espresso House. Blev en focaccia med kyckling och mozzarella och en chailatte för min del. Sedan gick vi till Europahuset för att lyssna på en liten föreläsning och helt enkelt lära oss mer om EU, vilket jag verkligen gjorde.

Sedan hade vi en kort rast då vi skulle äta lunch men eftersom jag och Isa i min klass, forfarande var mätt från frukosten blev det endast en smoothie i handen och sen kikade vi runt i några butiker.

Klockan 13:00 var vi på Riksdagen för vårt andra och sista studiebesök för dagen. Vi gick runt i Riksdagen tillsammans med en guide och fick lära oss såå mycket, eller i alla fall jag haha. Tyckte faktiskt det var ganska intressant också.

Efter det hade vi ca 2,5 timmar på oss att göra vad vi ville. Jag gick tillsammans med mina kompisar och fortsatte kolla i butiker och sen åt vi middag på Lett, som vi först hade planerat att äta lunch på (men eftersom vi som sagt var så mätta sparade vi det till middagen istället). Det var i alla fall vääldigt gott!! Åt en sallad som bestod av massa gott, bland annat sötpotatis, avokado, fetaost och grönkålspesto. Önskar det fanns sådana ställen i Piteå också.

Det var nog allt som vi hann med idag. Sitter just nu i bussen på väg hem från flygplatsen. Är vääldigt trött så ska bli skönt att få komma hem och sova. Är till och med ledig imorgon så ser framemot en låång sovmorgon.

Hoppas ni haft en bra torsdaaag, för det har jag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg