Slut på vår minisemester

Sådär då har vi haft vår tredje dag i Stockholm och den började med frukost på hotellet. Var otroligt fint där. Ska även passa på att rekommendera Berns hotell, nära till det mesta, fräscht, fint och trevlig personal.

Efter frukosten checkade vi ut från hotellet och promenerade bort mot Riksdagen.
Efter det gick vi och kollade i dom svenska souvenir butikerna. Och där blev jag bara tvungen att köpa med mig en bricka där det står FIKA på och även underlägg till glas i samma tema. Jag om någon älskar ju fika så kände att det här kommer passa bra i min framtida lägenhet. Här har ni två bilder från Google för att ni ska förstå hur dom ser ut. Köpte hälften svarta och hälften vita underlägg.
Sedan var det dags för lunch och då hittade vi ett jätte mysigt litet ställe, Vete - Katten. Där åt jag en ceasarsallad och Johan en toast skagen. Sedan blev det såklart en bulle till efterrätt då det är det jag tror dom är kända för? Eller har jag helt fel? Allt smakade i alla fall väldigt bra.
Efter det kollade vi i dom sista affärerna innan vi tog tåget till Arlanda där vi befinner oss just nu. Vi har precis ätit på Joe & the juice, där vi både tog deras serrano sandwich och sedan valde jag att testa en choco shake som var väldigt god.
Men nu är i alla fall vår lilla minisemester i Stockholm över och imorgon börjar skolan igen. Känner att jag fick ett riktigt bra avslut på den här sommaren, både resan till Stockholm, att jag tagit körkort, fyllt år och firat med mina älskade vänner. Jag skulle inte kunna vara mer tacksam över det här avslutet.

Kram på er!

Gillar