Rollspel & magnetröntgen

Hej! Om ni läst mitt inlägg om mina planer för veckan vet ni om att denna dag bestod av FN - rollspel och magnetröntgen. Började dagen med att jag blev sen till rollspelet, och jag som typ aldrig annars blir sen, så typiskt. Men det var lugnt, det hade i alla fall inte börjat. Rollspelet gick faktiskt mycket bättre än jag hade trott, öppningsanförandet gick bra, vi fick ställt många av våra frågor i debatten och lyckades även svara på frågorna vi fick.

Klockan 17:20 var det dags för magnetröntgen. Fanny var snäll och följde med mig till sjukhuset, så nervösa jag slapp vara där själv. Tog två tabletter lugnade inför undersökningen men tror inte dom hjälpte så mycket för när jag såg själva ”maskinen” började jag gråta direkt haha, hatar som sagt trånga utrymmen. Som tur var hade jag i alla fall världens snällaste läkare så tillslut gick allt super bra. Faktiskt lite spännande att nu ha testat på något som jag aldrig tidigare gjort.

För att sedan fördriva tid till bussen hem skulle gå, gick vi till Espresso House. Vi hade inte hunnit äta någon middag så det blev en cream cheese bagel för mig och sen delade vi på en choklad och hasselnöt cheesecake som var super god! Kan faktiskt ha blivit min nya favorit.

Kom hem för ca en timme sedan och ska alldeles strax gå och sova. Har en väldigt konstig känsla av trötthet som jag aldrig känt tidigare, måste vara från tabletterna.

Godnatt och hoppas ni haft en härlig torsdag!

Gillar