Onsdag + tidig födelsedagspresent till mig själv

Hej på er!

Startade denna dag med att springa upp för Kalahatten som är ett litet berg här i Piteå. Det var mammas idé som jag hakade på. På sommaren brukar det tydligen finnas nygräddade våfflor att köpa uppe på toppen, men på grund av eldförbudet var det tyvärr inte öppet. Hade annars smakat otroligt bra med en våffla som belöning när man tagit sig upp.

Efter det svängde vi förbi Mio där jag hade spanat ut två kuddar jag ville unna mig själv i tidig födelsedagspresent. Det är sånahär större kuddar, hotellkuddar tror jag dom kallas. Tycker det ser extra lyxigt ut + att dom var riktigt sköna så är väldigt nöjd med det köpet till mig själv. Nu är ju frågan ifall man kanske måste köpa två stycken till så man har hos pappa också... hmm får klura på det. Annars kanske man skulle passa på att önska sig när man fyller år, hint till släkten ;) haha!

Väl hemma åt jag lunch, duschade och pluggade teori ett bra tag. Jag fick äran att välja middag idag och det blev korv och makaroner, blev så otroligt sugen på det!

Ikväll har jag fortsatt med mitt bakande. Mazariner stod på schemat denna gång och dom blev fantastiskt goda! Längtar till att få bjuda på allt jag bakat!

Nu väntas det tredje avsnittet av ”Innan vi dör” och sedan ska jag försöka somna i tid då jag varit dum nog att boka en körlektion imorgon kl 07:00. Jaja det går det med! 

Hoppas ni alla haft en bra onsdag!

Gillar

Kommentarer