Nya ansiktsprodukter! 

Hej på er! Äntligen är veckans bästa dag här, fredaaaag! Känns som att det aldrig skulle bli fredag och helg den här veckan men äntligen kom helgen!

Jag startade min fredag med två zoom-möten med två klasskompisar där jag på det första samtalet gav feedback på en uppgift och på det andra samtalet fick feedback på min egen uppgift. Efter det blev det frukost och sedan gick jag ut i det härliga vädret. Solen lyser här idag, klarblå himmel och några minusgrader. Jag promenerade till gymmet och på vägen hem hämtade jag ut ett paket med nya ansiktsprodukter.

Jag älskar hudvård och älskar att testa nya produkter. Lägligt nog har de produkter jag använt precis tagit slut och då passade jag på att klicka hem ett nytt märke. Fått tips om Maria Åkerberg som jag även läst väldigt mycket gott om. Är super taggad på att börja testa det här nu och se om det fungerar bra på min hud eller inte, update kommer!

Nu ska jag slänga ihop en tonfisksallad till lunch, plugga litegrann och ikväll kommer några tjejkompisar hit, vi ska laga fisktacos och se på idol, myyyys.

Önskar er en trevlig helg!

Gillar

Kommentarer