Ny vecka

Hellooo!

Då var det dags för ännu en ny vecka och min kunde faktiskt inte börjat bättre! Idag hade jag nämligen sovmorgon till 12:50 (lyx??) men jag hade bestämt mig för att stiga upp tidigare för att passa på att gymma innan skolan. Alarmet ringde strax efter 7:30 och 8:30 satt jag på bussen på väg till gymmet. Fick gjort ett ordentligt benpass och det är jag verkligen glad över. Minns inte sist jag tränade ben (då det inte gått pga ryggen) men idag kändes allt bra. Duschade där innan jag tog mig ut i kylan igen för att ta 11 bussen hem.

12:50 var jag i skolan och hade en engelskalektion och sedan 20 minuter skrivande. Jag var alltså i skolan i en och en halv timme idag. Knappt värt det. Kunde i alla fall åka hem direkt då dagens träning redan var gjord, så himla skönt.

Den här veckan kommer jag inte ha så mycket plugg utan istället tid till massa träning och förhoppningsvis lite mer bloggande. Jag tror min nya säng borde komma om någon dag (!!) som jag för övrigt väntat på i ca fem veckor nu... Innan veckan är slut ska Johan även hinna fylla år och jag längtar konstigt nog nästan mer än honom. Ser i alla fall framemot de kommande dagarna och hoppas att det här blir en toppen - vecka!

Hoppas ni alla mår bra så hörs vi!

Gillar

Liknande inlägg