Ny favorit i sminklådan - Classy

Förra veckan trillade det ner ett mycket trevligt paket i brevlådan, nämligen från CAIA Cosmetics. Jag har klickat hem ansiktspaletten ”Classy” som äntligen kommit in i lager igen och även två sminkborstar från samma märke. Jag tänkte inte låtsas vara någon sminkexpert nu när jag skriver det här inlägget och jag hade även hoppats på att inte låta allt för överdriven när jag berättar vad jag tycker om paletten, men det är svårt då jag älskar allt med den! Både bronzern och contouren är otroligt fina och inte tala om rouget och highlightern! Bronzern ger det absolut finaste solkyssta resultatet, dock behöver man (i alla fall jag) arbeta ett tag med både bronzern och contouren för att få till ett bra resultat. Detta stör jag mig dock inte på, men vissa kanske gör det. Highlightern ger ett sånt fint lyster och rouget är super pigmenterat och helt perfekt!

Jag tycker även det är otroligt smidigt att ha allt samlat i en och samma palett, slippa packa ner fyra olika i necessären när jag till exempel åker mellan mamma och pappa varannan vecka eller när man reser. Jag tycker även att paletten har ett rimligt pris så tummen upp för Classy helt enkelt!

Jag har tre stycken sminkborstar från CAIA sedan tidigare och det är mina absoluta favoritborstar. Även dessa två som kom i paketet förra veckan har redan hunnit bli stora favoriter hos mig. Jag har använt sminkborstar från Real techniques innan, men som jag känner just nu kommer jag så småningom byta ut alla till CAIA-sminkborstar.


Gillar