Min dag + ingen matlust

Hej fina ni!

Har ni haft en bra måndag? Jag har varit ledig idag och har haft en riktig fixardag. Har för övrigt varit själv hemma själv i stort sett hela dagen och då tycker jag det är extra skönt att passa på.

Jag fick äran att putsa alla fönster på övervåningen, så det har jag gjort. Har även storstädat och bäddat rent i mitt rum, vilket var väldigt behövligt. 

Förutom det har jag även hunnit baka både cupcakes och dammsugare/punschrullar inför min födelsedag. Dammsugare är typ mitt favoritfika så nu inför min 18 års dag kände jag att jag bara måste bjuda på hemmagjorda. Lyckades också äntligen beställa all dekoration osv som jag ska ha till min födelsedag, så nu är det även gjort.

Vid lunchtid försökte jag få i mig en ceasarsallad men det gick väldigt tungt. Har flera gånger under dom senaste månaderna upplevt att jag inte har någon matlust. Och jag börjar verkligen må illa. Kan liksom ha en tacotallrik framför mig som är en av mina favoriträtter men ändå kan jag inte ens ta en tugga för att det känns som att jag kommer kräkas vilken sekund som helst. Bakgrunden till det borde vara medicinen jag äter och känner mest spontant nu att jag aldrig mer kommer ta en sån spruta igen. Jag orkar inte behöva må illa såhär ofta då sprutorna jag tar inte ens fungerar mot mina leder. Som ni hör är jag väldigt less. Blir nog ett besök till sjukhuset snart och se hur vi ska göra med detta.

I alla fall, jag tog mig ut på en springtur på eftermiddagen i hopp om att illamåendet skulle sluta. Det gjorde det förstås inte. Så jag försökte tänka på någonting jag var sugen på att äta, men helt ärligt var det enda jag kom på citron och det var slut på affären. Ville bara skala 10 stycken och trycka i mig. Typ så kändes det. Kom tillslut på att jag faktiskt har ett litet jordgubbsland här på gården så plockade på mig några jordgubbar och gjorde en enkel smoothie av dom istället. För en jordgubbssmothie med egenplockade jordgubbar kan väl ingen tacka nej till? Så fick i alla fall i mig två stycken glas av det.

Avslutade kvällen med ett avsnitt från serien ”Innan vi dör” som jag och mamma just börjat se. Vi har bara sett två avsnitt än så länge men det är faktiskt riktigt bra. Den finns på Svtplay för er som är intresserade.

Det var allt för idag, hörs snart igen!

Gillar