Min 18 års dag

Igår var det ingen vanlig dag för då var det äntligen min 18 års dag! Oj vad jag hade längtat till denna dagen. Jag som alltid tyckte att det var så långt kvar men sedan innan helgen började jag verkligen förstå hur nära det egentligen var, då började nedräkningen på riktigt. Räknade timmar, minuter och sekunder, och äntligen var dagen här.

Tänkte dela med mig av en del bilder som jag hann fota under dagen och även berätta så kortfattat som möjligt vad jag gjorde.

Jag startade dagen med en enkel brunch med familjen + Erika från Göteborg såklart. Efter det blev det presentöppning och jag kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är över varenda sak jag fått.

Efter en förmiddag med massa stress och fix kom släkten på fika kl 14, fick äntligen bjuda på allt smarrigt jag bakat.

Och kl 18 hade vi bokat bord på Kiosken Pizza & Vin. Älskar verkligen deras pizzor <3 Det var familjen, mormor och morfar, Johan och min systers pojkvän Rasmus som åt där.

Till sist avslutade jag och Erika kvällen med först en drink på Kust och sedan på Pinchos. Det blev verkligen ett perfekt avslut på min dag.
Är evigt tacksam för allt och alla som firade mig igår, all hjälp jag fått, alla grattishälsningar och alla fina presenter. Tusen tack! <3

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg