Lillördag

Onsdag, lillördag och halvvägs till helg, wihoo0! Jag har faktiskt haft en riktigt härlig dag idag. Jag vaknade av solen som trängde sig in genom rullgardinen redan vid kl 7. Både jag och Johan har insett att vi måste upp med en gardinstång och någon form av mörkläggningsgardiner om vi inte ska behöva bli väckt av solen. Dock kan jag å andra sidan tycka att det är ett väldigt skönt sätt att vakna på, jag piggnar till fortare då rummet blir ljust av sig själv. Jag steg upp, gjorde min ansiktsrutin och satte mig sedan i soffan för att kolla igenom Instagram mm. Efter ett tag blev det frukost och sedan en promenad till gymmet där jag endast hade planerat att jag skulle köra något konditionsrelaterat. Jag ställde mig på löpbandet men efter 5 minuter kändes det inte särskilt kul längre och jag ville helt enkelt göra något annat. Något som jag verkligen inspireras av när det kommer till träning är alla dessa olika typer av träningspass där man kombinerar styrka med flås, som exempelvis EMOM, AMRAP, 21-15-9 och vad alla dessa olika träningspass nu kallas. Jag har bara testat på det några få gånger och jag har av någon anledning alltid känt mig osäker på att köra ett sådant pass när jag varit själv. Men om det är något träningspass som verkligen tar död på exakt alla mina krafter och ger mig så otroligt mycket energikickar efteråt så är det dessa pass. Så idag utmanade jag mig själv, gick utanför min comfort zone och körde ett EMOM pass helt själv. Passet gick bra och jag var helt död efteråt, jag började till och med se dubbelt och känna mig lite yr under de sista övningarna. Efteråt hade jag en fantastiskt bra känsla i kroppen, påfylld med energi och redo att starta dagen. I fortsättningen kommer jag absolut blanda in fler pass av denna form i min träning, för det var ju inte alls farligt att göra det själv, även om jag tycker att det alltid blir roligare om man får dela det med någon.

Blöt i svett sprang jag sedan in på H&M och Hemtex för att köpa en liten trälåda jag spanat in, samt olja och kryddor i fina glasflaskor. Har alltid velat ha någon typ av låda med sånt i köket med aldrig hittat den rätta, förrän nu. Jag blev väldigt nöjd och tyckte den passade riktigt bra i vårt lilla kök.

Efter lunch hade jag en grammatiklektion i engelska och sedan hade vi en presentation att kolla på som var i en och en halv timme. Lagom till presentationen var klar lagade jag kvällens middag som blev den populära ”Tiktok-pastan”, enkelt och gott.

Mätt och belåten ska jag nu plocka fram en inlämningsuppgift på datorn och skriva klart den, samt träna på en redovisning som jag har tidigt imorgon. Innan det är dags för läggdags bir det givetvis att kolla på Robinson i vanlig ordning, men annars kommer inget mer hända idag.

Hoppas ni haft en trevlig start på veckan, vi hörs!

Gillar

Kommentarer