Körkort

Klockan 07:00 ringde alarmet imorse och jag flög upp ur sängen när jag visste vilken dag det var, nämligen dagen då jag skulle ta mitt körkort. Erika skjutsade mig till Trafikverket för att göra teoriprovet 08:45. En halvtimme senare lämnade jag in provet och lämnade salen först av alla. En otroligt skön känsla efteråt, men helt ärligt var jag 100 på att jag skulle bli godkänd då jag hade 40 godkända test på elevcentralen innan hehe... + att jag hade en väldigt bra känsla och även fick sitta på min favoritsiffra, sju.

En timme senare hade jag en uppvärmningslektion med min trafiklärare som avslutade med att lova mig att jag skulle ha körkort i eftermiddag. Och visst hade jag det. Kvinnan som jag körde upp med var så lugn och trevlig så all min nervositet som jag haft innan släppte direkt. Körningen gick toppen, verkligen toppen och var ganska rolig faktiskt.

Sååå nu har jag i alla fall äntligen körkort! Och därför passade jag, Signe och Erika på att körde till Luleå direkt för lite shopping och middag. Köpte bland annat denna tröja, älskar den beiga färgen.

Det blev även en ny kappa som jag ser framemot att bära i höst. Och som hon i butiken sa ”vad smart av dig att köpa den nu när alla storlekar finns inne”. Gillar att vara ute i bra tid.
Det sista vi gjorde i Luleå var att äta middag på Pinchos.
När vi kom hem var klockan närmare 19:30, då hoppade jag snabbt in i duschen för att sedan köra så snabbt och så lagligt jag kunde in mot Piteå. Lämnade av Signe och Erika som skulle träna innan jag hämtade upp Johan. Alltså JAG hämtade upp honom, hör ni hur konstigt det låter? Han som alltid var den som hämtade upp mig, nu är det ändring på det. Vi åkte sedan i alla fall direkt till LF för att hinna se dom sista 35 minuterna av damernas match som slutade 0-0. Innan vi for hem till Johan svängde vi förbi Coop, köpte lite mango, kiwi och apelsinjuice alltså har varit sugen på det varje dag dom senaste dagarna, vet inte varför. Men otroligt gott var det.
Ska bli lite läskigt men framförallt spännande att köra hem helt själv från Johan imorgon. Är i alla fall mega glad över att jag klarade detta idag. Det kommer bli så mycket enklare att ta sig nu och speciellt då man bor lite utanför stan med sämst kollektivtrafik.

Dags för mig att sova snart, har varit en lååång dag. Men hoppas att ni alla haft en lika bra dag som jag haft ;) så hörs vi snart igen!

Gillar