Jobbhelg + shopping 

Halli hallå!

Ännu en helg har passerat och jag tänkte dela med mig av vad jag gjort i helgen. Efter pizzamys och "Masked singer" i fredagskväll, blev det en tidig morgon i lördags då alarmet ringde 5:40. Jobbhelg stod nämligen på schemat. Det var ett tag sedan jag jobbade helg så det kändes ändå helt okej att stiga upp den tiden för att åka till jobbet. Det var dessutom ett väldigt kort arbetspass, från 6:45-12, dock utan någon rast så när jag kom hem skrek magen efter lunch. När jag fått i mig min lunch totaldekade jag i soffan och råkade sova bort två timmar av eftermiddagen, men det kändes otroligt välbehövligt efter en hektisk förmiddag på jobbet med massor av kunder. Jag satte mig sedan med plugg resten av eftermiddagen fram till att jag och Johan skulle åka hem till min pappa på middag, alltid lika god mat där!

Idag söndag, jobbade jag också från 6:45-12. Efter det åkte jag förbi Mio, Rusta och H&M för lite shopping som jag spanat in. Förra gången jag var på Mio såg jag en väldigt fin vas som jag då inte köpte, men har tänkt på varje dag sedan dess så idag fick den följa med hem. På Rusta köpte jag på mig lite fler plastblommor som jag gjorde en bukett av till vasen. Det blev inte den finaste buketten men den duger för nu.

Sista shoppingen blev på H&M där jag köpte hem tre träningstoppar som både var otroligt sköna och snygga, + kostade endast 99 kr styck! Jag tänker att dessa kommer vara dröm att träna i till våren och sommaren, tips tips!

Efter det satt jag med skrivuppgifter i engelskan i nästan tre timmar i sträck innan jag behövde börja med middagen som idag bestod av halloumistroganoff. Det är en maträtt som jag älskar att laga matlådor av, då det är minst lika gott att värma upp dagen efter!

Jag har för en liten stund sedan kommit hem från ett spontant träningspass som jag och Johan fick gjort ikväll. Nu ska jag hoppa in i duschen, för att sedan inta Robinson som jag har längtat efter sedan i torsdags!

Jag hoppas att ni haft en trevlig helg, så hörs vi till veckan igen!

Gillar

Kommentarer