IKEA

Hej på er! Idag var äntligen dagen kommen då jag och Johan skulle åka till Ikea och köpa det allra sista som vi behöver innan flytten. Känns väldigt skönt att ha allting klart nu. Alla möbler är beställda och kommer om någon vecka och allt smått och gott man behöver från Ikea handlade vi som sagt idag.

Vi klev upp i tid och åkte redan vid 8:30 för att kunna va framme till kl 10 när dom öppnar. Jag hade gjort en lång inköpslista, vilket gjorde det smidigt att både hitta sakerna och sedan bocka av att man hämtat det. Det vi köpte på Ikea var framförallt alla små saker man behöver i köket, stekspade, decilitermått, potatisskalare osv, ni fattar. Förutom allt sånt hittade vi äntligen ett köksbord. Vi har haft väldigt svårt att bestämma oss för bord då vårt kök i den kommande lägenheten är väldigt litet. Vi bestämde oss tillslut för ett rektangulärt bord som man även kan göra större ifall man vill. Jag var jätte inställd på ett runt bord senast igårkväll, men när jag insåg att vi då inte kommer kunna ha vår fina kökslampa ändrade vi oss och jag tror det kommer bli lika bra med det här rektangulära. Förutom det blev det både ett underskåp och ett överskåp till badrummet, en rullvagn som vi också tänkt ha i badrummet, en strykbräda, torkställning, samt en byrå till vår klädkammare.

Det blev en hel del och ett lååångt kvitto, men känns så skönt att det mesta nu är klart. Vi väntar fortfarande med att köpa gardiner och tavlor osv tills vi har alla möbler på plats för att se vad som kommer passa bra. Men hörni, nu är det bara dryga tre veckor kvar tills vi flyttar in vilket känns såå sjukt! Jag är så taggad!!

Gillar