Hotell & shopping

Hej! Just nu sitter jag och kollar på en innebandymatch som jag helt ärligt inte är ett dugg intresserad av. Kände därför att jag då kan passa på att skriva ett inlägg nu istället. Det är förövrigt Johan som dömer matchen så det är egentligen enda anledning till att jag är här.

Igår checkade jag och Johan in på Elite stadshotell i Luleå eftersom det var min födelsedagspresent till honom. Så man skulle kunna säga att vi firade honom lite i efterskott. Vi kom fram till hotellet närmare 17:30 och gjorde oss iordning för att gå ut och äta middag. Ni som känner oss förstår nog att val av restaurang inte var så svårt, blev såklart tacobar. Både jag och Johan ääälskar tacos. Vi beställde in lite olika rätter och delade på och det var lika gott som vanligt.

Imorse tog vi ett bad innan frukosten vilket var väldigt mysigt och en bra start på dagen.

Frukosten på hotellet var väldigt god, fanns mycket laktosfria alternativ som jag gillar, extra poäng! Måste också få säga waow vad fint själva rummet som frukosten serverades i var! Taket var helt magiskt och kolla bara vilka fina lampor!

Vi var i stan när dom öppnade och kollade runt lite. Jag köpte med mig ett träningslinne, ett par träningstights och en concealer. Men så mycket mer hann vi inte göra innan vi behövde fara till sporthallen som vi är i nu.

Ha en bra lördag allihopaaa!

Gillar