Helgen

Då var det söndag igen. Lite skönt men även lite jobbigt. Helgen hade gärna fått vara någon dag längre. Men samtidigt känner jag mig redo för en ny vecka.

Tänkte sammanfatta resten av min helg för er här.

Efter konserten i fredags somnade jag lagomt trött och sov till 10 dagen efter. Jag är en sån person som inte kan sova länge, så för mig är 10 verkligen en lång sovmorgon.

Lördagen bestod av väldigt mycket övningskörning. Jag håller på att längta ihjäl mig till att få ta körkort (296 dagar kvar!!) Känns dock skönt att det är ganska länge kvar, behöver all tid jag kan få ute i trafiken. Känner mig inte helt säker än.
Jag och mamma for i alla fall lite spontant till Luleå och kikade i någon möbel och inredningsbutik. Går bara runt och drömmer i sånna butiker. Har inrett hela min framtida lägenhet i huvudet, vet exakt hur den ska se ut. Längtar!! (Trots att det nog är något år kvar).

Vi hittade tyvärr inget i Luleå så jag körde istället till Piteå, har nog aldrig kört en sån lång sträcka haha men det gick bra. Var inte heller så mycket trafik ute.
I Piteå hittade vi faktiskt några saker, vi funderar på att göra om vardagsrummet här hemma och köpte därför lite till det.
Efteråt körde jag hem och vi slängde i oss lite tacorester till lunch. Ungefär en timme senare for vi iväg mot Luleå igen haha, eller Gammelstan för att vara specifik. Vi skulle hämta min syster som varit på konfirmationsläger. Var betydligt mer trafik den här tiden och det gjorde mig väldigt stressad. Hade aldrig heller kört i Gammelstan så jag hittade ju verkligen inte.
Dessa sträckor tillsammans blev i alla fall 15 mil haha, inte bästa för miljön kanske men bra för mig som behöver övningsköra!

Som jag skrivit i tidigare inlägg har jag haft väldigt ont i ryggen den här veckan. Men i fredags började det äntligen släppa! Hade därför planerat in en träningspass den här dagen men när jag vaknade kände jag direkt att det inte var helt bra än. Bestämde mig för att skippa gymmet och förhoppningsvis kunde fara på tabata imorgon istället, saknar verkligen träningen nu!

På kvällen kom Johan hit. Vi kollade på både första och andra avsnittet av säsong 3, av Riverdale. Tredje säsongen har ju äntligen börjat släppas nu och jag är sååå glad! Det här är också en serie som jag ääälskar! Vi brukar varva Bron och Riverdale.

Idag söndag, har varit en väldigt händelsefattig dag. Har inte gjort mycket alls.
Hade egentligen planerat in en lunch i stan men eftersom den blev väldigt sen hann jag tyvärr inte fara. Har istället mest små fixat lite i rummet, myst med hunden men annars bara vilat framför Youtube. Sånna dagar behövs faktiskt också. Juste! Började även småkolla på lite julklappar, fast bara via datorn då. Men eftersom tiden går så sjukt snabbt nu kände jag att det kunde vara lika bra att i alla fall börja planera lite. Jag har alltid svårt för att köpa presenter och vill därför göra det i god tid. Kom i alla fall på några små idéer men har långt ifrån bestämt mig. Har ju faktiskt ett tag på mig också.

Lyckades även ta mig iväg på tabatan ikväll. Klarade alla övningar utan att känna av någonting i ryggen = positivt. Har bestämt mig för att kommande vecka ska bli en vecka där jag ska fokusera mycket på träningen. Hoppas det blir så också, hatar att inte kunna träna! Lovar att uppdatera er om hur det går hehe...

Hoppas att ni i alla fall haft en bra helg!

  • Postad i: Helg

Gillar