Helgen

Hej allihopa! Har ni haft en bra helg?

Fredag

Efter skolan i fredags gick jag förbi stan en sväng. Köpte en tröja och lite nya smycken innan jag och Johan for hem till mig för att äta middag och göra oss iordning för kvällen då party stod på schemat. Jag mötte upp några av mina kompisar i stan ett tag innan vi for vidare till själva festen. Blev en väldigt rolig och lyckad kväll!

Lördag

Vaknade upp med Johan ganska tidigt men vi blev kvar i sängen till kl 10. Vi kollade senaste avsnittet av Riverdale, är det bara jag eller håller serien på bli lite dålig? Tyckte i alla fall om säsong 1 och 2 mycket mer.

Vi drack smoothie och åt klämmackor till frukost innan vi även denna dag fixade iordning oss för att fara till stan. Vi åt sushi till lunch och det var lika gott som alltid, om inte godare, för vi testade chili mayo till och det var super gott!! Vi hann även kolla en halv innebandymatch innan vi behövde åka vidare på lite annat.


Kvällen spenderade vi hemma i soffan framför The Fall. Vi bakade även ihop en liten äppelpaj som blev sååå mycket godare än den ser ut hehe...

Söndag

Idag blev det en låång sovmorgon till 10:30, men det var väl endast för att tiden hade flyttats fram en timme inatt, klockan kändes väl egentligen bara som 9:30...

Vi startade även denna morgon med ett serieavsnitt och då blev det såklart Eagles då det kom ut ett nytt avsnitt inatt. Älskar den serien, bara så synd att avsnitten är så korta.

Helt ärligt så har jag resten av dagen bara legat i sängen. Inte gjort någonting vettigt alls. Men det är skönt att kunna ha sådana dagar ibland också. Fick dock liiite dåligt samvete under kvällen och därför har jag i skrivande stund precis kommit hem från gymmet. Var skönt att röra på sig lite efter en hel dag inne. Nu är det dags för mig att hoppa in i duschen, vi hörs!

Gillar