Helgen

Hej fina läsare! Har ni haft en bra helg?

Min helg startade hemma hos pappa med middag tillsammans med Johan och Elsa. Efteråt for vi till Norrmalmia för att se domarcupen (en inomhus fotbollscup). Kvällen avslutades sedan framför det senaste avsnittet av Riverdale som släpptes tidigare i veckan. Vet att jag sagt det förr, men om ni inte har sett den serien så måste ni göra det! I detta avsnitt hände för övrig något sjukt!

Igår (lördag) kom jag hem från Johan vid lunchtid och la mig nästan direkt i sängen för att kolla på Gossip Girl. Jag har verkligen blivit en seriemänniska under den senaste tiden, kollar jämt. Åt godis till lunch (super bra) innan jag vid 14 kom på att jag ville till gymmet. Där tränade jag kondition ett tag innan jag fick gjort ett ordentligt arm- och magpass. Känns skönt att kunna va tillbaka nu.

På kvällen mötte jag upp min kompis Ellen på Espresso House. Var ett tag sedan jag träffade med henne, så det var kul att jag fick göra det.

Idag har jag haft en väldigt lugn dag. Tog bussen hem till mamma och har mest chillat som vanligt. Dock lyckades jag faktiskt ta mig iväg på ett tabata pass ikväll. Det var över en månad sedan som jag var där sist och det märktes kan jag säga. Lär ha enormt mycket träningsvärk imorgon.

Känns som att den här helgen har gått fortare än någonsin och redan måndag imorgon, jaja hoppas det betyder att veckan också kommer fortsätta gå lika fort!

  • Helg

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg