Helgen - överraskningsfest, shopping och hemmafix

Innehåller affiliate-länkar

Hejsan! Har ni haft en bra helg? Hoppas det i alla fall. Måste börja med att säga att jag blev lite smått irriterad på mig själv när jag gick in hit för att börja skriva helgens inlägg. Såg nämligen att inlägget jag skrev och skulle publicera i fredags inte hade publicerats. Men jag hoppas i alla fall ni kan se det nu, tipsade bland annat om en italiensk restaurang som öppnat här i stan som ni inte får missa!

Men nu till min helg. I fredags hade jag tillsammans med åtta kompisar styrt ihop en liten överraskningsfest för Ellen som fyllde 18 år för en vecka sen. Överraskningen blev sååå lyckad och vad det såg ut som blev hon verkligen glad. Så kul att få göra något sånt här för någon annan.

I lördags fikade jag på Espresso House med Johans familj. Det blev som vanligt en chailatte och en morotsmuffins för mig (finns inget bättre) + en bagel med stekt ägg och avokado som jag rekommenderar.

Efter det var vi in på Åhléns där de hade 25% på glas och porslin denna lördag. Och jag var såklart bara tvungen att köpa på mig lite allt möjligt från deras beiga porslinserie Reactive. Har ju visat er tallrikarna och den stora salladsskålen sedan innan men desto mer jag kollat på det här porslinet, desto mer har jag velat ha allt. Så dagen till ära blev det muggar , assietter , några mindre skålar och även två av den större modellen som tyvärr var slut på hemsidan.

Avslutade lördagen på jobbet, var otroligt skönt att vara tillbaka på lilla Coop i Rosvik igen. Var ett tag sedan jag jobbade där, de senaste gångerna har varit i Öjebyn men nu var jag tillbaka på hemmaplan igen så att säga. Känner mig mycket mer bekväm där då jag kan det mesta.

Var hemma vid 21:30 och då fick jag äntligen träffa pappa igen efter att han varit utomlands senaste veckan. Och han blev verkligen såå glad och tacksam över att jag hade överraskat honom med att städa garaget (som jag skrev om i förra inlägget) så det var jätte kul.

Natten till idag sov jag lite mer än 10 timmar vilket var väldigt behövligt. Blev en lugn dag hemma med lite plugg och fix, som en söndag ska vara. Vi var bara iväg en sväng och köpte gardiner till köket och jag hittade en sån fin beige ljuslykta på Hemtex, väldigt nöjd med den. Hemtex har för övrigt 25% på hela sortimentet fram till onsdag. Lite svår att fota men HÄR hittar ni den annars.

Förutom det, har jag bara städat, bäddat rent och duschat. Har precis krupit ner i sängen för att kolla på torsdagens avsnitt av Wahlgrens Värld som jag missade.

Tack för mig, hörs snart igen! 

  • Postad i: Helg

Gillar