Halsont och prov

Hejsaaan!

Hoppas ni haft en bra dag! Min dag har varit sådär. Vaknade upp med halsont och blev nojig över det. Startade även skoldagen med ett samhällsprov som gick helt okej fast mer åt det dåliga hållet faktiskt. Var väldigt trött och seg och hade ingen motivation. Ville bara få det gjort.

Har även insett att jag kommer ha prov varje vecka fram till jullovet, känns inte så kul :) Men känner ändå att jag hellre gör bort allt innan lovet än att behövde plugga under lovet för att ha prov direkt när man kommer tillbaka till skolan. Får helt enkelt bara komma på ett sätt att överleva fram tills lovet. Nu är det i alla fall ett idrottsprov som står på tur, det är dock inte förrän nästa torsdag så kanske kan få vila från plugg åtminstone någon dag.

Det onda i halsen blev lite bättre under dagen så jag ska faktiskt snart åka iväg på tabata (kmr nog ångra det sen). Var ett tag sen jag var där faktiskt, har blivit mer gym från min sida på sista tiden men det ska bli skönt att fara idag i alla fall.

Hallå!! Hur kul med Black Friday på fredag då?? Är taggad! Ska på stan efter skolan med några kompisar, vi ska äta sushi och förhoppningsvis hitta massa snyggt på rea! Har även börjat kolla mycket på internet, det är verkligen många hemsidor som redan startat sin rea. Jag är sugen på en ny tavla till mitt rum och någon till köket. Jag brukar alltid beställa från Desenio när det kommer till denna typ av inredning. Tycker verkligen de har finast posters! Eftersom jag inte fotat nå idag tänkte jag därför dela med mig av några av alla mina favoritposters därifrån.

Skulle även säga att detta kan vara ett bra julklappstips! Vet att bland annat min yngsta syster har blivit förtjust i många djurposters från Desenio, kanske blir att klicka hem några åt henne!

Alltså hur snygga?! Kommer ha en sån beslutsångest innan jag har bestämt mig alltså!! Ni kan även klicka på bilderna för att komma till dem och till Desenio’s hemsida för att se mer!

Kram!

Gillar