Godmorgon lördag 

Godmorgon fina!

Lördag idag och som ni vet står jobb på schemat för mig. Jag börjar kl 14 och är som vanligt inte hemma förrän närmare 22:30. Planerna fram tills jag börjar jobba är inte många. Jag och Johan ska nog ut på en långpromenad i solen, men så mycket mer brukar man inte hinna.

Vi hade i alla fall en sådan trevlig kväll igår. Vi lagade kycklingtacos som jag nämnde i mitt förra inlägg att vi skulle laga. Det blev verkligen så himla gott. Jag gör en super enkel guacamole till som jag skulle säga gör hela tacosen!! Jag använder endast två avokados, en stor matsked créme fraiche och Santa Marias guacamolekrydda. Tycker faktiskt det blir super bra, smakar väldigt likt guacamolen på Tacobar.

Sedan blev det ost och chark som vi åt framför några avsnitt av Solsidan. Jag har faktiskt aldrig följt det men det är ju väldigt lättsamt och roligt att kolla på. Skönt att variera lite från alla andra mer spännande och obehagliga serier vi annars brukar kolla på haha! Måste även passa på att rekommendera Philadelphias tryffelsmak, så sjukt god!

Hoppas ni får en trevlig lördag!

Gillar

Kommentarer