Fotbollshelg och restaurangtips

I fredags jobbade jag hela dagen från 08:30-17:00. Var ett väldigt jobbigt pass också då jag hade en täppt näsa och ett öga som bara ville rinna, sjunde dagen på förkylningen... Direkt efter passet tog jag bussen hem för att duscha och äta innan det var dags för att kicka igång den här forbollshelgen. Såg Elsas match kl 19 och närmare 20:30 mötte jag upp min kompis Hilda i stan där vi såg lite av psg paraden, kikade i några butiker och fikade på Espresso House.

22:00 var vi på plats på LF för att se Litauen-Finland och 23:00 Piteå-Djurgården. Efter 00:00 cyklade jag hem i regnet och somnade en timme efter det.
På lördagen var jag på plats kl 10:00 för att se Signes match och kl 11:00 körde jag och mamma vidare för att se min kusin Nova spela.
Efter det lunchade vi hemma hos mammas kompis då hon hade varit och beställt sallader åt oss. Jag tror faktiskt det kan ha varit det godaste jag ätit på väldigt länge, så fräscht också. Det var ifrån Råvara och salladen hette ”Grön Dröm” och oooj vilken dröm det var. Rekommenderar starkt!
Efter den goda lunchen sprang jag vidare till LF där jag mötte upp Isa för att se två till fotbollsmatcher.

Till middag grillade pappa massa gott ute som vi fick kasta i oss för att sedan sätta oss framför tvn och kolla på när Sverige besegrade Tyskland. Oj så spännande match och vilket grymt lag Sverige är!! Längtar till semifinalen på onsdag.

Idag söndag har jag sett på ännu mer fotboll. Kl 11:00 satt jag, mamma och hundarna på LF i solen och kollade på en semifinal. Kl 13:00 spelade Elsa sin sista match som blev en vinst. Efter det sprang vi en snabbis på stan innan vi såg finalen som också spelades på LF. Piteå vann finalen och var riktigt riktigt bra!!

Till middag beställde vi hem surdegspizzor från ett nytt ställe här i stan som heter Cut & Slice by nodo, och dom var magiskt goda! Ett ställe jag helt klart kommer äta från igen.
Ligger just nu ihopkuren i soffan under en filt och är fortfarande väldigt förkyld. Nionde dagen... börjar bli extremt less. Får se ifall det blir att besöka vårdcentralen imorgon.

Men hoppas ni alla haft en bra helg så hörs vi!

Gillar