Första dagen i Sthlm

Hej igen!

Nu har vi haft vår första dag här i Sthlm och jag tänkte berätta vad vi gjort. Efter att vi landat åkte vi med Arlanda Express till centralstationen där vi sedan gick mot hotellet. Vi bor på Berns hotell. Planen var att vi skulle gå förbi och lämna av vårt bagage i receptionen och sedan gå på stan då incheckningen inte var förrän 15:00, men då hade vi istället turen att vårt rum redan var klart så vi checkade in direkt.

Strax efter 10 lämnade vi rummet för att bege oss mot Sthlm brunch club. Trots att vi åt frukost i Luleå så hade vi båda hunnit bli hungriga och därför passade en brunch väldigt bra. Jag och Johan var här i höstas också men då var det en alldeles för lång kö in dit så vi skippade det då, därför såg vi extra mycket framemot det nu.

Vi båda beställde in samma rätter, det som lät bäst på menyn. Det blev en färskpressad apelsinjuice (det bästa jag vet), en avokado sandwich och pannkakor med choklad och kakor. Det var riktigt, riktigt gott!

Resten av dagen spenderade vi i affärer. Blev varsin ny outfit för både mig och Johan, hittade en present men annars inte så mycket mer.

Johan valde restaurang ikväll så det blev Texas Longhorn, där åt jag en väldigt god halloumiburgare.

Efteråt kom vi spontant på att vi ville se bio så det blev filmen Good Boys. Johan totalt älskade filmen, har aldrig sett han skratta så mycket. Men ja den var väldigt rolig också så tips!

Påväg hem till hotellet hittade vi en voi som vi körde. Var väldigt smidigt trots att det var lite läskigt i början hehe. Men helt klart något vi kommer göra igen.

Det var min dag, kram på er!

Gillar