En perfekt söndag

Det här är verkligen en perfekt söndag för mig. Vaknade av mig själv vid 9, åt frukost och tog på mig myskläder. Har sedan under dagen bara gått runt i huset och fått såå mycket saker gjorda.

Älskar dagar då man inte har någonting inbokat. Jag brukar då skriva en lista på sånt jag behöver få gjort. Älskar att sen få sitta och stryka över det jag gjort och kunna se vad jag behöver göra kommande dagar. Och jag är en sån person som skriver upp varenda grej som liksom tar längre tid än typ fem minuter. Skriver hellre för mycket än att missa något litet.

Idag har jag i alla fall städat hela nedervåningen samtidigt som jag bakade en toscakaka till klassen. På onsdag är det min tur att ha med fika till mentors. Vi fikar tillsammans varje vecka på mentors, bästa stunden på hela veckan hehe. Har tidigare aldrig bakat toscakaka så har ingen aning om hur den blev, tror inte att man ska ha så höga förväntningar. Men smeten var god i alla fall haha!

Har också fått undan en hel del kläder som jag rensat ut, även träningskläder som jag haft hur länge som helst. Skönt att bli av med sånt! Bar in allas resväskor (efter vår lilla resa) längst in i förrådet, det är det värsta som finns. Måste liksom först tömma ut allt som står i vägen för att sen kunna lyfta in väskorna och sen stoppa tillbaka allt annat. Men lika bra att få det gjort så dem inte står i hallen allt för länge.

Läste en del i svenska boken. Vi har precis börjat men en ny bok som heter ”Till min dotter”. Har inte hunnit långt i den, så vet inte än ifall jag tycker om den eller inte. Men jag hoppas den är bra för det tråkigaste som finns måste ändå vara att behöva läsa en bok man inte fastnar i. Pluggade lite matte och hann även skriva lite på min självbiografi till skrivande kursen. Tycker det är jätte svårt att skriva om mitt egna liv, speciellt när jag inte levt så länge och inte hunnit upptäcka så mycket. Just nu känner jag bara för att få den klar och strävar inte direkt efter det högsta betyget. Har skrivit på den alldeles för länge också så nu känns allt bara rörigt. Men det löser sig nog tillslut, inlämningen är inte heller förrän om två veckor.

Hann faktiskt med allting på listan jag skrev och det är jag glad över. Känns skönt att ha gjort bort mycket innan skolan börjar imorgon. Kommer verkligen ha mycket plugg kommande veckor så vill kunna fokusera på det och hoppas att jag överlever. Vet att vi kommer ha prov i idrott, samhällskunskap, marknadsföring och privatjuridik om jag inte är helt fel ute.

Just nu ligger jag i soffan och myser med ena hunden <3 ska snart gå och göra mig en fruktsallad och kolla på en film med min lillasyster som precis kom hem.

Hoppas ert lov varit bra!

  • Postad i: Helg

Gillar