En ledig onsdag

Hejsan!

Idag var jag ledig från skolan. Tror det var för att lärarna hade en planeringsdag (annars vet jag inte varför). Jag tycker verkligen att dagen har känts som en lördag! Det måste ju vara för att man inte är van att vara ledig mitt i veckan, men gud så skönt det har varit, kunde man inte fått vara ledig från skolan oftare?

Jag sov i alla fall hemma hos Johan inatt efter att ha sett hans match i går kväll som förövrigt blev en vinst med 14-4, yeay!

I morse ringde klockan 08:00 för att vi hade planerat att ta med oss täcket och lägga oss i soffan framför en julfilm. Täcke i soffan på morgonen måste vara bland det mysigaste som finns och speciellt när det är mörkt ute! Vi kollade på filmen ”The Princess Switch”. Jag tror jag tyckte om den mer än vad Johan gjorde hehe... men jag rekommenderar den! Vi åt nybakta mjukkakor och kokade varmchoklad till, mums! Tänk om varje onsdag kunde börja så.

Klockan 11 bestämde pappa lite spontant att vi skulle träffas på Beijers för att bestämma tapeter till det nya huset! Vet verkligen inte hur jag ska förklara tapeterna som vi valde för er haha, men i hallen kommer det bli en vit färg med något slags skimmer i och samma i vardagsrummet. I köket blir det också en vit tapet för att få det lite ljusare då vårt kök kommer vara svart. Till mitt rum hade jag sedan tidigare varit väldigt sugen på en grå färg och tillslut hittade jag den perfekta. Bild på den ser ni nedan. Tror verkligen det kommer bli bra!

Vi for även och kikade i några till butiker och jag fyndade en söt liten vas för 20 kr (!!) och två stycken "konst - kvistar" som jag blev nöjd med.

Den översta grå tapeten blev den jag valde till mitt rum.

Jag kollade sedan på klockan och insåg hur snabbt tiden gått och fick lite panik. Har som sagt matteprov imorgon och jag hade egentligen tänkt lägga hela dagen på att plugga till det men nä fy vad dåligt det gick. Har inte haft någon motivation på hela dagen. Känner att jag nästan nöjer mig med endast godkänt imorgon. Lite tråkigt, men tycker verkligen det här kapitlet har varit super svårt och då är det inte alltid så lätt att hålla sig fokuserade och motiverad när man nästan inte förstår någonting alls.

Idag blev det ingen träning för mig eftersom att jag från i går kväll har haft en sån konstig känsla i magen, har verkligen gjort ont. Förklarade känslan för min mamma och hon sa att hon brukar få så när hon tuggar tuggummi som innehåller xyliton, så kanske är det. Hoppas det går över snart för det hade inte varit så kul att ha ont då jag ska till skolan imorgon.

Nu är det dags för mig att laga lite tacos till familjen! Och förhoppningsvis orkar jag göra lite matte efteråt. Önska mig lycka till!

Gillar

Kommentarer