Dom två senaste dagarna

Hejsan kompisar!

Höll på skriva att det var ett tag sen vi hördes men det verkar bara ha gått två dagar haha, kändes som mer. Dagarna som i alla fall har gått (måndag och tisdag) har inte varit så händelserika, har inte haft så mycket att skriva. Tänkte därför slå ihop dagarna i ett gemensamt inlägg istället, så det blir lite längre helt enkelt.

Måndag

När jag vaknade trodde jag för det första att det var söndag, tänkte "ska nog ligga kvar här hela dagen" men det sket ju sig. Vet inte varför jag trodde det var söndag ens? Kanske för att jag oftast är med Johan fredag/lördag och inte först söndagen på helgen haha men jaja. Efter ett tag insåg jag i alla fall att det var måndag och jag trodde att vi hade försovit oss (men det hade vi inte). Jag gick istället upp och tog en dusch innan vi åkte till skolan. Var i skolan från 10 - 16:40 innan bussen gick mot gymmet. Tränade rygg, axlar och mage och det blev faktiskt ett bra pass. Hade mycket energi och fick ut det jag ville. Kom hem strax innan 19:30 och åt tacos till middag. Pluggade sedan lite till idrottsprovet innan jag typ la mig i sängen och somnade. Tycker verkligen det är viktigt att jag lägger mig i tid så jag orkar nästa dag och det är jag faktiskt bra på haha. Blir sällan senare än 22:00 vilket jag är glad över.

Tisdag

Idag när jag vaknade hade jag fruktansvärt ont i halsen. Har haft lite halv - ont i flera dagar som jag tror jag nämnt någon tidigare morgon, men idag kändes det verkligen ordentligt i halsen. Hade liksom ont hela tiden, så fort jag pratade värkte det. Och har även börjat bli lite snuvig (wow vad synd det är om mig).

Hade en kort dag i skolan så kände i alla fall inte att jag behövde stanna hemma. Jag började inte förrän 10:45 heller eftersom vi fick skriva hemma under skrivande kursen vilket var skönt för mig som i stort sett redan var klar med det vi jobbar med nu, ett reportage. Har skrivit om den dåliga kollektivtrafiken här i Norr. Tror det blev ett riktigt bra reportage faktiskt, blev i alla fall nöjd. Skickade även in det idag och slipper därför tänka på det mer. En mindre sak på den långa "att - göra listan" innan jullov.

Hade i alla fall en marknadsföringslektion idag, sedan en kort samhällslektion som var typ fem minuter innan det var dags att se på teater. Tror den hette ”Tysta i klassen”. Kanske inte den roligaste jag varit på men den var väl helt okej, eller jag vet inte riktigt haha. Lite speciell kanske men den hade väl ett bra budskap tror jag haha, allt var väldigt oklart som ni hör.

Hade tagit med mig träningskläder till skolan men bestämde tillslut att jag skippar gymmet idag då jag inte mådde helt bra. Tror halsen kommer tacka mig för det senare. For istället hem och fick lite matte gjort. Hängde två tvättar innan jag kröp ner i sängen. Läste svenska och engelska boken och tillslut lite mer idrottsplugg. Till sist var jag väl värd lite serie så det blev att kolla på "Semester". Har sett två till avsnitt nu och jag tycker fortfarande att den är riktigt bra! Längtar redan efter nästa.

Får se hur jag mår imorgon, blir det värre stannar jag nog hemma från skolan, trots att det är det värsta jag vet. Hatar att missa mycket och bli efter + att morgondagen är en riktigt lång dag med massa viktiga lektioner. Får helt enkelt vänta och se hur jag mår, hoppas på det bästa!

Gillar