Dagsutflykt med vattenskoter och tacokväll

Hej! Just nu sitter jag på jobbet och har lunchrast. Jag har precis ätit Phillipe Cohens recept på kycklingcurry och ris som Johan lagade flera matlådor av för någon dag sedan, det var väldigt gott! Jag var på jobbet redan lite innan kl 6:30, så magen skrek verkligen efter mat.

Jag kommer jobba väldigt mycket i sommar har jag nu insett hehe och då känns det väldigt viktigt att ta vara på dom få lediga dagarna jag får. Igår var definitivt en sån dag som jag tog vara på och jag hoppas på många fler sånna dagar denna sommar. Kl 9:30 hämtade min pappa och min lillasyster Elsa upp mig för att sedan åka med vattenskotern ut till Stenskär. Vi var där hela dagen och solade, badade och åt lunch. Det var verkligen så varmt både på land och i vattnet, och det säger jag som egentligen är världens största badkruka men det blev faktiskt flera dopp.

När jag kom hem var det bara att duscha, städa litegrann och sedan kom fyra tjejkompisar över på tacos. Så kul att lägenheten nu börjar bli klar så att jag kan börja bjuda hem lite kompisar. Vi åt som sagt tacos och sedan intog vi soffan där vi såg en komedi. Klara hade även varit så gullig och bakat, vilket som alltid blir såååå gott.

Nu är min rast alldeles strax slut och jag har tre timmar kvar på jobbet innan jag får åka hem. Senare ikväll har jag och Johan bokat bord på Pinchos, vilket jag längtar massor till!


Hoppas ni får en trevlig lördag!

  • Helg

Gillar

Kommentarer