Dagarna efter jul

Hej på er!

Jag tänkte att det här inlägget egentligen skulle komma upp innan helgen, men nu är det redan söndag och inlägget kommer upp idag istället.

Jag hoppas att ni har haft härliga dagar sedan jul, fått varit lediga och inte behövt äta allt för mycket julmat. Standard i vår släkt att man alltid ska behöva äta julmat flera dagar i rad då det varje år lagats alldeles för mycket mat till julafton. Dock hände inte detta mig i år. Jag har ätit matlådor på jobbet och inte varit ledig.

Jag tog frivilligt på mig att jobba dagarna efter julafton vilket var lite både och. Jag hade gärna spenderat juldagen i en mysig pyjamas framför julfilmer hela dagen lång, istället för att jobba. Dock är det ju trevligt med 100% ob de här dagarna så vill inte klaga allt för mycket. Försökte ändå ta vara på de lediga timmar jag fick.

I onsdags (på juldagen) började jag vid lunch så jag ryckte upp Johan tidigt för en sista tomtegrötsfrukost i soffan innan jag var tvungen att åka på jobb.

I torsdags jobbade jag fram till 17:00 och då fanns det trots allt några timmar kvar på dygnet så jag och Johan bestämde oss för att göra hemmagjord pizza. Vi testade att göra våra pizzor på tortilla bröd för första gången och jag gillade det verkligen, det blev inte lika degigt som det annars kan bli utan istället knaprigt och gott, rekommenderar!

Vi fortsatte kvällen med mer godsaker då vi hade köpt hem ost, kex och lite frukt.

I fredags jobbade jag som tur bara fram till 14:00 och då åkte jag direkt hem roll pappa för att byta om och sedan fara till stan med Johan. Har nästan spenderat hela veckan med honom, blir lätt så då vi nu är lediga och annars inte ses så mycket på grund av jobb och skola.

I lördags tog vi en lång sovmorgon tills jag behövde fara och jobba mellan 14:00-22:15 och sedan var den lördagen borta. Det var dock mitt sista arbetspass för detta år och förmodligen jullov också. Känner att jag behöver få mig lite ledighet nu för att sedan orka sista terminen på gymnasiet, sjukt att kunna säga ”sista terminen”!!

Idag har jag hunnit träna, precis duschat och ska strax göra mig en omelett till lunch. Efter det tänker jag försöka skriva lite på mitt gymnasiearbete som för övrigt snart börjar bli klart. Jag önskar er alla en fortsatt härlig söndag!

Gillar

Kommentarer